Gå til hovedinnhold

Nordnet Markets – Dette burde du vite om Bull & Bear

Nå som vi har lansert Nordnet Markets så har vi stort fokus på gjøre det lettere å forstå produktene du kan handle her. Dette er absolutt ikke noe som passer for alle. Det er høy risiko, og det er alfa omega å forstå hvordan produktene fungerer. Når det er sagt er det veldig mye spennende å velge i, uansett om du ønsker å spekulere i oppgang, nedgang, eller kanskje sikre porteføljen din.

Les også: Beskytt porteføljen din mot politisk uro.

Bull & Bear for kortsiktig trading

Produktene vi lanserte først var “Bull & Bear“, som er ETN’er (Exchange Traded Notes) med minst 2 ganger gearing (belåning). Med Bull & Bear kan du spekulere i den daglige prosentvise utviklingen til en (underliggende) indeks, aksje, råvare eller valuta.

Bull & Bear egner seg svært godt til kortsiktig trading, men egner seg som regel dårlig som langsiktige investeringer. Hvorfor det er slik kan du se i videoen nedenfor hvor jeg igjennom alt du bør vite før du begynner å handle i Bull & Bear.

/Stian, Spare- og investeringscoach

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
2 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
10.05.2017 20:11

Går det an å få en oversikt over de produktene som er i pipeline?

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
11.05.2017 09:42

Hei Jørgen. Vi har flere produkter på vei ut og til uken kommer blant annet underliggende aksjer og flere råvarer som gull og sølv. /Pernille