DNB Fund - ECO Abs Return retail A (NOK)

Alt - Markedsnøytral - Aksjer
Utvikling 1 år- 22.18 %
Morningstar rating
Morningstars rating måler fondenes risikojusterte avkastning justert for avgifter. Fondene rangeres relativt mot hverandre innenfor Morningstars egne kategorier. Du kan lese mer om Morningstars metode for å rangere fondene under ”Om oss” og ”Morningstar Rating” på www.morningstar.no. Morningstar Rating viser hvordan et fond historisk har utviklet seg, og bør ikke betraktes som en kjøps eller salgsanbefaling.
Morningstar sustainability rating
Fondene kategoriseres av Morningstar på bakgrunn av underliggende investeringer og investeringsstil. Aksjefondene kategoriserer etter sektorer og regioner, mens rentefondene kategoriseres etter valutaeksponering og rentepapirenes varighet. Morningstars kategorisering er lik på tvers av Europa, og kan avvike noe fra Verdipapirfondenes Forenings Kategorisering.
Risiko (volatilitet)
Mål på hvordan avkastningen varierer over tid. Volatiliteten angis i prosent på årsbasis. En høy volatilitet innebærer høyere risiko, men da er samtidig muligheten for høy avkastning større.
1
2
3
4
5
6
7
Siste NAV/Kurs (26.2.2020)
NAV er den kursen du kjøper og selger andeler for eksklusive avgifter. NAV står for Netto andelsverdi ( Net Asset Value) og beregnes hver dag av fondene ved å dele fondets totale formue på antall andeler.
863.32 NOK
Dagens kursendring
- 0.4 %
Sammenlign
Stopptid
Du må ha sendt din ordre før dette tidspunktet for at din ordre skal bli plassert.
08:30
Minimumskjøp
100 NOK
Årlig avgift
1.59 %
Hvorav forvaltningskostnad
1.5 %
Resultatsbasert avgift
20 %
Belåningsgrad
60 %
DN
DNB Fund - ECO Abs Return retail A (NOK)

Målet med DNB ECO Absolute Return NOK er å oppnå absolutt avkastning gjennom å følge en målrettet strategi om å velge gode aksjeinvesteringer innen fornybar energi og relatert industri verden over. Fondet søker å gi en god absolutt avkastning som er uavhengig av den generelle utviklingen i aksjemarkedet. Dette oppnår fondet ved å kjøpe aksjer forvalter er positiv til og selge aksjer med negative utsikter, samt investere i derivater. Størstedelen av investeringene vil være i selskaper som er eksponert mot vind, sol, biodrivstoff, vannkraft, jordvarme eller andre relevante fornybare energier, det vil si selskaper som hjelper oss å bruke energi mer effektivt.

ISIN
LU0547714369
Kategori
Alt - Markedsnøytral - Aksjer
Belåningsgrad
60 %
UCITS
Ja
Fondets startdato
20. oktober 2010
Prospekt og nøkkelinformasjon

Forvalter

Ansvarlig forvalter
Jon Sigurdsen
Forvaltet fondet siden
20. oktober 2010
DNB Asset Management SA13, rue Goethe1637 Luxembourg
+352 26 29 82 1http://www.dnbgroup.lu
Lang rente
48.6 %
Kort rente
34.0 %
Øvrig
10.1 %
Aksjer
7.3 %

Største regioner

USA 64.9 %
Australia 19.7 %
Asia Emerging 15.4 %

Største bransjer

Verktøy
42.8 %
Olje & Gass
31.4 %
Industri
25.9 %
Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.Les mer