Markedspuls uke 28 – Potensiale i BW Offshore

Dette innlegget er skrevet av tidligere investeringsøkonom i Nordnet, Tom Hauglund.

Potensiale i BW Offshore: I dag snakker jeg litt om rapporteringssesongen, med både Alcoa og DNB som naturlige tema. I tillegg trekker jeg frem to selskaper som jeg har sett på i det siste. En av dem er jeg negativ til og en  er jeg positiv til.  Jeg går litt innpå hvorfor og hvordan jeg kommer frem til mitt ulike syn på to aksjer i samme sektor.

Markedspuls uke 28 -Potensiale i BW Offshore

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer