Markedspuls uke 17 – Syretest på Oslo Børs

Dette innlegget er skrevet av tidligere investeringsøkonom i Nordnet, Tom Hauglund.

Vi tar en syretest på Oslo Børs i ukens markedspuls

Hei alle sammen! Endelig har jeg fått lagt ut en ny markedspuls. Jeg var i Spania forrige uke, og derfor har det vært en stund siden sist. I denne episoden har jeg oppsummert litt rundt Doha-møtet, og konkluderer litt rundt siste bevegelsene i oljen. Momentet har dabbet av, og jeg snakker litt om nivåer som er viktig for Oslo Børs.

Selv har jeg gjort noen gode og noen dårlige investeringer siden sist, og forteller litt om porteføljen min. Jeg kaller med TomNordnet på Shareville, og du er selvsagt velkommen til å følge meg der.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer