Gå til hovedinnhold

Markedspuls Uke #5

Da gjør jeg et nytt forsøk med Markedspuls og denne gangen skal vi innom en spesifikk sektor, generelle markedsoppdatering og en artig analyse fra BofAML. Innspillingsmessig skal jeg fortsatt gjøre forbedringer, og jeg har en smørbrødliste med ting jeg skal gjøre annerledes ved neste sending.

Kommentér gjerne på hva dere ønsker mer / mindra av i kommentarfeltet, eller send meg en e-mail. Jeg tar alt som konstruktiv kritikk, optimist som jeg er..

Dette får dere oppleve i dagens episode:

  • 00:17 Den store testen, oppdatering på markedet!
  • 01:45 FANG aksjene
  • 03:10 Biometri
  • 06:52 BofAML analysen om redistribusjon

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
2 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
05.02.2016 09:41

Biometri har jeg ingen tro på. Teknologien er gammel, og har aldri blitt noen stor greie. Det eneste som gjør at dette er butikk akkurat nå, er fordi mobilprodusentene har brukt det som en ny gimmick. Det er allerede “old news”. Det er altfor mange problemer med sikkerheten til at det kan brukes til noe viktig. Der tror jeg Richard altså bommer grovt.

Gjest
Gjest
04.02.2016 14:14

Du minner meg om en usikker 13-åring som skal ha en presentasjon foran klassen sin. Dette var lavmål.
Biometri aksjene er en boble og sektoren dørgende kjedelig.