Markedspuls uke 41: Kurshopp i aksjer og olje

Siste uke har vært meget sterk på en rekke av verdens børser, og i går kveld løsnet det skikkelig for Oljenprisen også. Hvordan ser nå det tekniske bildet ut?

I denne episode:
00:00 – 04:34 Intro og litt om 3Q-sesongen og Olje
04:34 – 06:55 Endelig et positivt teknisk signal i Olje.
06:55 – 10:00 USD og USD/NOK – kommentar om valutakurser
10:00 – 13:12 Knalluke på Oslo Børs. Hvordan ser det ut nå?
13:12 – 22:14 S&P500, NASDAQ, Biotech, Energiaksjer, Oilservice.
22:14 – 24:10 Tyske DAX index, Danmark OMXC20
24:10 -slutt Teknisk kommentar enkelte aksjer på Oslo Børs

Klikk her for å se ukens Markedspuls på Youtube.

Det understrekes at dette ikke må sees på som noen offisiell anbefaling til investorer, men beskriver mine egne vurderinger av markedet og kan tjene som innspill for andre i deres egen prosess med å tolke bevegelsene i markedet og tilpasse sine investeringer deretter i tråd med sin egen investeringsstrategi og risikotoleranse. Det hender jeg selv har posisjoner i verdipapirer som omtales. Alle som er interessert kan til enhver tid følge med på mine porteføljer på Shareville.

PS: Husk å send inn spørsmål til #Pengepodden på Twitter eller Facebook. Bruk emneknagg #Pengepodden.

Noen forklaringer

Markedsoppdateringene holdes av Karl Oscar Strøm, Investeringsøkonom Nordnet, og jeg bruker informasjonsverktøyet Infront. Programmet er det mest brukte verktøy for profesjonelle tradere og meglere i Norge. Ta kontakt med kundeservice hos Nordnet for gratis 14 dagers prøveperiode.

Spørsmål og forslag til temaer på de ukentlige markedskommentarene mottas gjerne. Benytt kommentarfeltet under artikkelen, eller send meg en melding på Twitter.

Toppbildet er fra Wikipedia.

_________________________________

PS: Mine innlegg er ment å gi informasjon og innsikt, og er ikke å tolke som en direkte kjøps- eller salgsanbefaling. Posisjoner man tar i markedet må tilpasses den enkelte type investor/sparer.

Les gjerne også Sparevettreglene og Investorvettreglene for mine kommentarer på investoradferd. Forfatteren har selv posisjoner i aksjer og fond i markedet, og kan ha posisjoner i verdipapirer eller markeder som er omtalt. Undertegnede er underlagt regler for egenhandel av verdipapirer som ansatt i svenskregistrert finansforetak.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
1 Kommentar
eldste
nyeste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
09.10.2015 14:44

Ikke bry deg om at klokka går fort, Karl.

Det er alltid interessant å høre på deg, og jeg blir bestandig overrasket over kunnskapen din. Du har så mye kunnskap om alle mulige tema, selskap, land og sektorer.

Så selv om ikke alt er midt i blinken for alle, så er det bestandig noe å lære.