Markedspuls uke 38 – Markedsgjennomgang

Markedet venter i spenning på mulig renteheving fra USA – den første siden 2006. Vi ser på situasjonen i markedet i forkant, og spør om det tekniske bildet indikerer styrke eller svakhet.

I denne sending:
00:00 – 00:38 Intro
00:38 – 02:58 Ulike måter å ta posisjoner i markedet på
02:58 – 04:50 Nye tradingprodukter fra Nordea i dag
04:50 – 06:05 Nordnet Investorkveld 2015
06:05 – 22:40 Markedsgjennomgang. USA, Kina, Tyskland, Sverige, Danmark, Oljepris og Norge

Klikk her for å se ukens Markedspuls på Youtube.

Jeg har for øvrig intervjuet Nordea i forbindelse med deres nye produkter. Les intervjuet her.

Det understrekes at dette ikke må sees på som noen offisiell anbefaling til investorer, men beskriver mine egne vurderinger av markedet og kan tjene som innspill for andre i deres egen prosess med å tolke bevegelsene i markedet og tilpasse sine investeringer deretter i tråd med sin egen investeringsstrategi og risikotoleranse.

PS: Husk å send inn spørsmål til #Pengepodden på Twitter eller Facebook. Bruk emneknagg #Pengepodden.

Noen forklaringer

Markedsoppdateringene holdes av Karl Oscar Strøm, Investeringsøkonom Nordnet, og jeg bruker informasjonsverktøyet Infront. Programmet er det mest brukte verktøy for profesjonelle tradere og meglere i Norge. Ta kontakt med kundeservice hos Nordnet for gratis 14 dagers prøveperiode.

Spørsmål og forslag til temaer på de ukentlige markedskommentarene mottas gjerne. Benytt kommentarfeltet under artikkelen, eller send meg en melding på Twitter.

Toppbildet er fra Daily FX og viser et “Bearish Flag” chartformasjon… som er den vi ser i mange markeder nå.

_________________________________

PS: Mine innlegg er ment å gi informasjon og innsikt, og er ikke å tolke som en direkte kjøps- eller salgsanbefaling. Posisjoner man tar i markedet må tilpasses den enkelte type investor/sparer.

Les gjerne også Sparevettreglene og Investorvettreglene for mine kommentarer på investoradferd. Forfatteren har selv posisjoner i aksjer og fond i markedet, og kan ha posisjoner i verdipapirer eller markeder som er omtalt. Undertegnede er underlagt regler for egenhandel av verdipapirer som ansatt i svenskregistrert finansforetak.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer