Markedspuls denne uken – Opera Software og mye mer

Dette innlegget er skrevet av tidligere investeringsøkonom i Nordnet, Tom Hauglund.

Denne uken får du flere episoder av Markedspuls! Den ene episoden handler om uken som har gått på Oslo Børs, shipping og det amerikanske rentemarkedet. Den andre episoden er dedikert til deg som er interessert i aksjeselskapet Opera Software. Selskapet har vært i fokus det siste halvåret på grunn av en oppkjøpprosess som gikk i vasken – heldigvis fikk aksjonærene et slags plaster på såret ved at deler av selskapet ble kjøpt opp. All in all, kan det se ut som aksjonærene fikk en ganske god deal. Det er mange som lurer på om prosessen med tilbakekjøp av aksjer og betaling av utbytte. Se hele episoden under for mer informasjon om OPERA.

Markedspuls Live uke 46 – Uken på Oslo Børs, shipping og rentemarkedet i USA

Markedspuls uke 46 – Opera Software

Hvis du vil følge Markedspuls live på Facebook hver mandag og fredag, kan du begynne å like Facebook-siden vår Nordnet Norge.

God helg, folkens!

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer