Markedspuls – Offshore-spesial med FOE, SONG, BWO, TTS, PGS og PRS

Dette innlegget er skrevet av tidligere investeringsøkonom i Nordnet, Tom Hauglund.

Velkommen til en offshore-spesial av Markedspuls! Denne gangen tar jeg en liten update på seks ulike selskaper innen denne sektoren. Det har skjedd mye den siste tiden med tanke på restruktureringer, aksjespleis og OPEC-møtet. Det er stor interesse blant dere seerne også, og dermed er det tid for litt tanker rundt disse aksjene: Fred. Olsen Energy, Songa Offshore, BW Offshore Limited, TTS Group, Petroleum Geo-Services og Prosafe.

Innleggene mine er ment å gi informasjon, innsikt og tjene som inspirasjon. Innleggene er ikke å tolke som direkte kjøps- og/eller salgsanbefalinger. Hver enkelt investor bør vurdere sin egen investeringsstrategi, risikovilje og gjøre opp sin egen mening rundt de posisjoner man tar i markedet. Jeg kommenterer aksjer og det som skjer i markedet kontinuerlig her på bloggen, i media og i sosiale medier. Ønsker du en oversikt over min(e) porteføle(r), alle mine kjøp og salg, ligger dette fullstendig og åpent på Shareville.no/TomNordnet. Følg meg gjerne på Twitter for alle mine kommentarer; @TomNordnet.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer