Markedspuls Live – Rapportertingsesong, Netflix og Trump

Dette innlegget er skrevet av tidligere investeringsøkonom i Nordnet, Tom Hauglund.

Dagens Markedspuls handler mye om USA. Rapporteringsesongen har kommet sterkt igang, og Netflix er ukens store happening på resultatsiden. Selskapet leverte hele 5,2 millioner nye kunder globalt. og ikke minst anser jeg at vinneren i rapporten er deg og meg som er kunder av Netflix. Netflix investerte hele 1 mrd USD i 2016 på egenprodusert serier. Mens i 2017 skal det økes til 6 mrd USD.

Trump er det store samtaleemne i dag, og skal holde sin tale i kveld for første gang som offisiell president. Spenningen er stor og jeg håper han tar på seg president-hatten og modererer seg med hensyn til sin utenlands politikk. Hele verden vil følge med i spenning.

George Soros har uttalt seg veldig kristisk til Trump i media i dag, og Englands statsminister har han heller ikke tiltro til. Se link og video her. 

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer