Markedspuls uke 26 – Brexit-frykten var overdreven

Dette innlegget er skrevet av tidligere investeringsøkonom i Nordnet, Tom Hauglund.

Denne uken snakker jeg om Brexit-frykten som var overdrevet. Jeg tror markedet snart vil dreie fokuset over til rapporteringssesongen. Alcoa sparker det hele igang 8. juli. Jeg er spent som alltid. Selv har jeg gjort noen endringer i porteføljen min, og snakker litt om det også.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer