4 funksjoner i Nordnet-appen det er verdt å kunne

Den nye appen vår har fått et reelt løft både når det gjelder utseende og funksjoner. Med oppdatert design og en ny og forbedret brukeropplevelse finner du mange nye funksjoner som kan gjøre det enklere for deg som investor. Her får du noen tips om hvordan du får det meste ut av Nordnet-appen.

  • Laste ned eller oppdatere

Har du ikke skaffet den nye appen, eller har du glemt å oppdatere den gamle? Gå til Google Play eller App Store og last den det, så du får utnyttet alle tipsene nedenfor.

  • Slå på push-varsler

I dag kan du få varslinger når du har gjennomført en ordre, mottatt utbytte eller overført penger. Appen oppdateres kontinuerlig og flere varsler kommer til å legges til etter hvert. Du slår på varsler gjennom å gå inn på «Profil» -> «Varslinger».

  • Lage overvåkingslister

Med overvåkingslister kan du enkelt følge med på aksjer som du ikke har i porteføljen. Dette kan for eksempel være aksjer som du er interessert i å kjøpe, men avventer riktig tidspunkt. For å lage egne overvåkingslister klikker du på menyvalget «Mine lister», og så plusstegnet.

  • Sammenlign utviklingen din med andre indekser

Om du har utenlandske aksjer og fond i porteføljen, eller bare er interessert av andre børser enn den norske, så kan du sammenligne din utvikling med andre indekser. Når du er inne på kontoen din klikker du på fliken til høyre, så kan du velge en indeks å sammenligne med.

  • Se avkastningen din i prosent eller NOK

En svært etterspurt funksjon fra kunder har vært muligheten til å kunne velge hvordan man ser avkastingen sin, i en viss aksje eller et fond. Tidligere har det bare vært mulig å se avkastningen i prosent. For en stund siden endret vi dette, så man kan velge mellom prosent og kroner. Gjennom å klikke knappen nedenfor inne på din konto, så kan du enkelt veksle mellom disse.

Har du allerede tatt appen i bruk? Hva er din favorittfunksjon? Finnes det noen funksjoner du ønsker deg for fremtiden? Kommenter gjerne nedenfor, eller gi oss tilbakemelding i appen ved å klikke «Profil» à «Gi oss tilbakemelding».

Slik har mottagelsen vært på den nye Nordnet-appen.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
2 Kommentarer
eldste
nyeste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
31.10.2018 08:27

I tillegg til morningstar rating på aksjefond, kunne jeg tenkt meg å se forvalter-rating fra citywire

Karl
Karl
29.01.2020 15:18

Når kan vi velge varsling/push-notifikasjoner på kursendringer per aksje?