Opp

Del:

Slik flytter du aksjer og fond til Aksjesparekonto

Flytt aksjer og fond fra Aksje- og fondskonto hos Nordnet til Aksjesparekonto

1. Åpne en Aksjesparekonto når du er logget inn under menypunktet Min Økonomilenke til et annet nettsted og Opprett flere kontoer.

2. Send oss en melding lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vinduetter du har opprettet kontoen. Har du posisjoner med tap kan det lønne seg å selge dette for å få fradrag for tap på årets skattemelding. 

3. Skriv i meldingen om du vil flytte hele eller deler av beholdningen din.

Merk! Det er ikke mulig å flytte fra Investeringskonto Zero inn til Aksjesparekonto uten å realisere og betale skatt av gevinst.

Flytt aksjer og fond fra andre banker og verdipapir-foretak til Aksjesparekonto hos Nordnet

1. Bli kundelenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu. Er du kunde fra før kan du gå rett til neste steg.

2. Hvis du ikke allerede har en Aksjesparekonto må du opprette det under menypunktet Min Økonomilenke til et annet nettsted og Opprett flere kontoer.

3. a) Fyll ut skjemaet Overføringsfullmakt for flytt av aksjer og fond hos andre selskaper til Aksjesparekonto hos Nordnetlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu (Gjelder fra VPS til ASK)

b) Fyll ut skjemaet Overføringsfullmakt for flytt av Aksjesparekonto til Nordnetlenke til et annet nettsted (ASK til ASK)

4. Send oss skjemaet på meldinglenke til et annet nettsted når du er logget inn på Nordnet-kontoen din.

Vi hjelper deg gjerne

Er du allerede kunde hos Nordnet?Vi hjelper deg med å flytte verdipapirene dine inn på Aksjesparekonto. Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg for å flytte verdipapirer.

Du kan også få veiledning om sparing og investeringer fra ved å reservere tid med Spare-coachen vår.lenke til et annet nettsted

Ingen kontoavgifter

Stort utvalg aksjer og fond

Vi hjelper deg
å flytte

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.