Gå til hovedinnhold

Google Analytics.

Slik bruker vi Google Analytics.


Vi analyserer og evaluerer nettsidene og appene våre ved hjelp av analyseverktøyet Google Analytics. Siden mange er opptatt av privatlivet sitt på nettet vil vi fortelle litt om hvorfor vi velger å bruke Google Analytics og hvordan vi vil bruke informasjonen.

Slik beskyttes du som individ.

All informasjon som kan identifisere personer er kryptert og anonymisert når den sendes mellom oss og Google Analytics. Informasjon om IP-adressen din blir ikke lagret hos Google. Ingen utenfor Nordnet kan koble informasjonen fra Google Analytics med individuelle kontonummer eller andre data knyttet til enkeltkunder.

Det er kun vi i Nordnet som får bruke informasjonen som samles inn. Google har ikke rettigheter til å se informasjonen eller analysere den.

Hvis du vil surfe uten at data samles inn, kan du installere et tilleggsprogram til nettleseren som forhindrer det. Det finner du her.

Kunnskap gjør oss bedre.

For å avgjøre hvordan vi skal utvikle nettsidene og appene våre, trenger vi best mulig informasjon om hvordan de brukes i dag. Google Analytics hjelper oss blant annet med:

  • Å se hvor på nettsidene våre brukerne står fast

  • Å se hvilke funksjoner som benyttes og på hvilken måte

  • Å finne ut hva vi må endre

  • Å evaluere om forandringene vi gjør gir ønsket resultat

  • Å se hvilke tilbud og hvilken kommunikasjon som er interessant for ulike brukere