Gå til hovedinnhold

Aksjeinspirasjon.

Finn nye investeringer filtrert på ulike tema.

Eksponer deg mot flere markeder.

Norge utgjør mindre enn én prosent av det globale aksjemarkedet. 99 % av investeringsmulighetene dine ligger altså i utlandet. Finn ut mer om investeringsmulighetene som ligger utenfor Norge.

Teknisk analyse.

Ferdige tekniske analyser på alle selskap i Norden.

Investtechs tekniske analyser hjelper deg å finne frem til aksjer og bestemme riktig tidspunkt for å kjøpe og selge. For 299 kroner i måneden får du tilgang til Investtechs abonnement Investor + Norden med ferdige analyser av alle aksjer i Norden og en mengde andre verktøy. Du trenger ingen tidligere erfaring med teknisk analyse for å bruke analysetjenesten. Analysene oppdateres daglig.

Trykk på knappen under for å bestille Investtech's analyser på nordnet.no. Ved oppsigelse gjør vi oppmerksom på at abonnementet avsluttes på oppsigelsesdatoen. Avgiften trekkes etterskuddsvis for hver påbegynte måned.

  • Avanserte grafer på lang og mellomlang sikt.
  • Konkrete kjøps- og salgsignaler.
  • Topp 50 liste over de teknisk mest positive aksjene.
  • Dagens case og markedskommentarer.
  • Investtech's modellportefølje.

Forskning innen behaviour finance
Investtech ble etablert i 1997 og jobber med forskning innen behavioural finance. Forskningsarbeidet er støttet av Norges Forskningsråd og resultatene anvendes i Investtechs analyser, samt er publisert i flere forskningsrapporter som ligger offentlig tilgjengelig på deres hjemmesider. Flere analyser er testet med meget gode resultater.

Investtech leverer daglig analyser til private investorer og medier både i Norge og i utlandet.

Investtech.no