Kurs og seminarer

Opp

Kurs og seminarer

Del:

Nyttige råd og tips

Deltar du på et arrangement i regi av Nordnet kan du få råd og tips om aksjer, fond og investeringer. Vi har nettbaserte kurs og seminarer tilpasset alle nivå. Vi gjennomfører også kurs og seminarer på forskjellige steder i landet.

Finner du ikke kurset eller seminaret du ser etter? Send kursforslaget ditt til: nordnetskolen@nordnet.no.

Kostnadsfrie arrangement:

Nettkurs og -møter

Selskapspresentasjoner

Markedsoppdateringer og opplæringsvideoer

November

Torsdag 30.

Investorkveld Oslo

Event

I år er vi tilbake i med en ny utgave av Nordnet Investorkveld i Oslo. Få alt om høstens sparenyheter og hør hva ekspertene mener om aksjemarkedet fremover.

Programmet er fullt av spennende foredragsholdere fra oss i Nordnet og samarbeidspartnerne våre i DNB, Alfred Berg Kapitalforvaltning og Holberg Fondene. Kom gjerne innom standene våre i løpet av kvelden.

Arrangementet er helt gratis og du er velkommen til å ta med deg hvem du vil. Bare husk å melde dem på.

Informasjon

Nivå

Alle

Sted

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Holbergsgate 30lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Dato og tid

30. november 18.00 - 21.00

Pris

Kostnadsfritt

 

Desember

Fredag 1.

Intro Infront Web Trader

Nettkurs

I dette nettkurset får du en gjennomgang om hvilke muligheter du har med Infront Webtrader

Det er mulig å stille spørsmål gjennom hele kurset.

Stian Andersen holder dette nettkurset. Til daglig jobber Stian som Spare- og investeringscoach i Nordnet. Hans viktigste arbeidsoppgave er å gi deg som kunde verktøyene og informasjonen du trenger for å kunne ta riktige valg for dine egne investeringer. Stian har jobbet innen finans i over 10 år og er autorisert finansiell rådgiver.

Informasjon

Nivå

Alle

Sted

PC, nettbrett og mobil

Dato og tid

1. desember 12.00-12.45

Pris

Kostnadsfritt

 

Tirsdag 5.

Slik forvalter jeg Carnegie Strategifond

Nettmøte

Norden er fantastisk. Stabile statsfinanser, god velferd og attraktive selskaper å investere i. De som bruker hele Norden som sitt investeringsunivers finner selskap og bransjer som kompletterer hverandre. Eksempler på dette er norsk olje, dansk vindkraft, svensk industri og finsk skogsindustri. Investerer du i både aksjer og selskapsobligasjoner kan du skape en veldig spennende portefølje.

I dette nettmøtet treffer du forvalteren av Carnegie Strategifond, John Strömgren. Han vil gå gjennom hvorfor aksjer med gode utbytter og selskapsobligasjoner med bra rente er et langsiktig vinnerkonsept. Fondet John forvalter har fem stjerner hos Morningstar.

Informasjon

Nivå

Alle

Sted

PC, nettbrett og mobil

Dato og tid

5. desember 13.00-14.00

Pris

Kostnadsfritt

 

Torsdag 7.

Infront

Selskapspresentasjon

Infront ASA er et IT-selskap som er leverandør av markedsdata, handelsløsninger og nyheter for professjonelle finansaktører og privatpersoner. Infront samler markedsdata, nyheter, rapporter og analyser fra nøkkelmarkeder som senere bearbeides og tilbys til kundene. IT-løsningene er rettet mot kunder på kjøpssiden (Eng. ”buy-side”), salgssiden (Eng. ”sell-side”) og markedsplasser.

Infront har som mål å tilby høykvalitets markedsdata og handelsløsninger gjennom et intuitivt grensesnitt støttet av en fleksibel teknologiplattform. Terminalene er omfattende programmer for visning, analyse og behandling av nyheter og finansiell informasjon. Ingen av selskapets produkter eller tjenester leveres som eller med maskinvare eller fysisk utstyr.

Rundt 98 % av Infronts inntekter kommer fra abonnementsavgifter fra terminalen og nyhetstjenesten. I tillegg kommer inntekter fra finansanalyser som er utviklet og solgt gjennom datterselskapet Infinancals SA, der konsernet opplever at de beholder mange av kundene sine med sterk kundelojalitet.

I dette nettmøtet treffer du ledelsen som vil gi en oppdatering på drift og svare på spørsmål i en egen Q & A.

Informasjon

Nivå

Alle

Sted

PC, nettbrett og mobil

Dato og tid

7. desember 10.00-11.00

Pris

Kostnadsfritt

 

Januar

Torsdag 18.

Nordiske favorittaksjer 2018 – Delphi Fondene v/Håkon H. Sætre

Nettmøte

Etter å ha forvaltet Delphi Norge i ti år, tok Håkon H. Sætre over forvaltningen av Delphi Nordic i 2017. Delphi Nordic har vært forvaltet etter samme metodikk i over 20 år, og har vært blant de aller beste nordiske fondene over tid.

I Delphi Fondene vektlegges både trend- og fundamentalanalyse. I dette nettmøtet forteller Håkon H. Sætre hvordan han tilnærmer seg de nordiske børsene, hvilke sektorer og enkeltaksjer han liker, samt hva han anser som de største usikkerhetsmomentene og mulighetene i børsåret 2018.

Det blir anledning til å stille spørsmål direkte til forvalter i en egen Q &A.

Informasjon

Nivå

Alle

Sted

PC, nettbrett og mobil

Dato og tid

18. januar 13.00-14.00

Pris

Kostnadsfritt

 

Tirsdag 23.

Hvordan er utsiktene til selskapene på Oslo Børs i 2018?

Nettmøte

I dette nettmøtet vil forvalter Jarle Sjo gå gjennom sine tanker om aksjemarkedet i 2018 og utsiktene for selskapene som er notert på Oslo Børs.

Jarle Sjo er forvalter av DNB Norge og DNB Selektiv. Han har jobbet 11 år som analytiker innen shipping og energi. De siste 10 årene har han jobbet som forvalter, 5 år i London og 5 år i Norge.

DNB Norge er et aktiv forvaltet fond som investerer i norske børsnoterte selskaper. DNB Selektiv er et spisset og konsentrert fond som investerer i mellomstore og store selskaper børsnotert i Norge.

Det blir anledning til å stille spørsmål direkte til forvalter i en egen Q &A.

Informasjon

Nivå

Alle

Sted

PC, nettbrett og mobil

Dato og tid

23. januar 13.00-14.00

Pris

Kostnadsfritt

 

E-postkurs over 20 dager

Få 20 tips på 20 dager. Kom i gang med sparingen eller lær mer om fundamental analyse.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.