Kurs og seminarer

Opp

Kurs og seminarer

Del:

Nyttige råd og tips

Deltar du på et arrangement i regi av Nordnet kan du få råd og tips om aksjer, fond og investeringer. Vi har nettbaserte kurs og seminarer tilpasset alle nivå. Vi gjennomfører også kurs og seminarer på forskjellige steder i landet.

Finner du ikke kurset eller seminaret du ser etter? Send kursforslaget ditt til: nordnetskolen@nordnet.no.

Kostnadsfrie arrangement:

Nettkurs og -møter

Selskapspresentasjoner

Markedsoppdateringer og opplæringsvideoer


Juni

Torsdag 22.

Archer med Dag Skindlo, CFO og Executive Vice President Strategy

Selskapspresentasjon

Archer Limited er et globalt oljeserviceselskap som opererer på mer enn 100 oljefelt i verden. Selskapet leverer tjenester knyttet til boring, optimalisering av produksjon og vedlikehold av brønner.

Som mange andre selskaper innen oljeservice har de siste årene vært utfordrende for Archer. Færre oppdrag, ettersom oljeselskapene dramatisk har kuttet kostnader. Archer har vært gjennom en en prosess hvor de har jobbet frem en redningsplan som var klar i februar. Største eier i selskapet er fortsatt John Fredriksen.

Aksjen bunnet ut vinteren 2016 rundt 4 kroner, og er sist omsatt 10.55. I skrivende stund er aksjen opp 62% de siste seks måneder.

I dette nettmøtet treffer du Dag Skindlo, Chief Financial Officer and Executive Vice President Strategy. Han skal presentere selskapet og gi en status på drift og utsikter fremover.

Det blir anledning til å stille spørsmål direkte til ledelsen i en egen Q &A.

Informasjon

Nivå

Nybegynner

Sted

PC, nettbrett eller mobil

Dato og tid

22. juni 13.00-14.00

Pris

Kostnadsfritt

 

Fredag 23.

Hva gjør vi i Gambak i olje og oljeservice? - Alfred Berg Gambak

Nettmøte

I dette nettmøtet treffer du forvalter Petter Tusvik fra Alfred Berg Gambak. Han skal gå gjennom prising, utsikter, selskaper og Gambaks tanker om investeringer i olje og oljeserviceaksjer.

Morningstar annonserte torsdag 9. mars vinnerne av Morningstar Fund Awards 2017. Alfred Berg Gambak vant også i år kategorien norske aksjer. Fondet har dermed, som eneste norske fond noensinne, vunnet prisen tre år på rad og fire ganger totalt siste 10 år.

Morningstar nominerer hvert år tre fond i ulike kategorier basert på avkastning og risiko siste år, siste tre år og siste fem år. Alfred Berg har vært nominert i kategorien norske aksjer de siste fire årene og vunnet de siste tre årene. I 2015 og 2016 var Alfred Berg nominert med to av tre fond i kategorien norske aksjer.

Alfred Berg forvalter tre aktive norske aksjefond; Alfred Berg Gambak, Alfred Berg Aktiv og Alfred Berg Norge.

Det blir anledning til å stille spørsmål direkte til forvalter i en egen Q &A.

Du kan følge nettmøtet på PC, nettbrett eller mobil.

Informasjon

Nivå

Nybegynner

Sted

PC, nettbrett eller mobil

Dato og tid

23. juni 12.00-13.00

Pris

Kostnadsfritt

 


Juli

Onsdag 5.

Nordnet Markets - Bull & Bear og Minifutures

Nettmøte

Nordnet Markets er Nordens største kurtasjefrie tilbud av børsnoterte produkter. Du kan spekulere i opp- og nedgang i børsindekser, råvarer og aksjer i hele verden.

Dette får du lære mer om i kurset:
1. Få kunnskap om Bull & Bear-sertifikater og Mini Futures
2. Forstå risikoen med produktene
3. Forstå mulighetene med produktene

Stian Andersen holder dette nettkurset. Til daglig jobber Stian som Spare- og investeringscoach i Nordnet. Hans viktigste arbeidsoppgave er å gi kundene våre de verktøyene og informasjonen de trenger for å kunne ta riktige valg for sine egne investeringer. Stian har jobbet innen finans i over 10 år og er autorisert finansiell rådgiver.

Informasjon

Nivå

Nybegynner

Sted

PC, nettbrett eller mobil

Dato og tid

5. juli 12.00-13.00

Pris

Kostnadsfritt

 

E-postkurs over 20 dager

Få 20 tips på 20 dager. Kom i gang med sparingen eller lær mer om fundamental analyse.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.