Opp


Superfondet - Helt uten kostnader

Superfondet er et helt kostnadsfritt indeksfond. Fondet speiler utviklingen i OBX indeksen, altså de 25 mest omsatte selskapene på Oslo Børs. Fondet følger indeksen i både opp- og nedgangstider. Det viktigste av alt - fondet gir alt til deg og ingenting til oss.

0 kr i forvaltningsavgift

0 kr i kjøps- og salgskostnader

0 kr i kurtasje

"På en eller annen måte tvinges jeg til å betale, tenker du. Nei, det er faktisk helt kostnadsfritt. Vi er bare glade for at du blir fornøyd med sparingen din og håper og tror at det vil skape tillit, slik at du også vil kjøpe andre tjenester fra oss i fremtiden"

Norgessjef, Anders Skar

Er du ikke Nordnetkunde fra før, begynn med å opprette en konto - helt kostnadsfritt

Du må være kunde hos Nordnet for å kjøpe Superfondet. Minstetegning i fondet er 100 kroner og maksbeløpet for kjøp er begrenset til 100 000 kroner per konto, per dag. Dette gjelder også for spareavtaler i Superfondet.

Superkalkulatoren

Superkalkulatoren viser deg hvor mye du tjener på å slippe alle kostnader i et norsk indeksfond.


Så mye tjener du på
å slippe alle kostnader
0
Kr

Superkalkulatoren beregner hvor mye mer et månedlig sparebeløp og/eller et engangsbeløp vokser, hvis det ikke er noen kostnader, gitt forventet avkastning, forvaltningsavgift og antall år man sparer. Beregningene baseres på månedlig avkastning, kostnad for månedlig sparing, årlig avkastning og kostnad for et engangsinnskudd. Beregningene er noe forenklet på grunn av at kostnader for fond trekkes daglig mens innskudd gjøres månedlig. I stedet for å beregne daglig innskudd og kostnader, har vi valgt å beregne disse månedlig for enkelhets skyld. Eventuelle skatteeffekter er ikke med i beregningen. Beregningene er også basert på at den månedlige sparingen starter dag 1 og ikke 30 dager frem i tid.

Velg mellom fire nordiske Superfond

Nordnet Superfondet Sverige

Superfondet Sverige (Superfonden Sverige) gjenspeiler utviklingen i de 70 mest handlede selskapene på Stockholm-børsen. Fondet handles i lokal valuta, SEK, og vi veksler automatisk for deg med et påslag på 0,25 % av spottpris. Les mer om valutaveksling.

Det svenske flag

Nordnet Superfondet Danmark

Superfondet Danmark (Superfonden Danmark) følger de 20 mest handlede selskapene på Københavns-børsen. Fondet handles i lokal valuta, DKK, og vi veksler automatisk for deg med et påslag på 0,25 % av spottpris. Les mer om valutaveksling.

Det svenske flag

Nordnet Superfondet Finland

Superfondet Finland (Superrahasto Suomi) følger de 25 mest handlede aksjene på Helsiki-børsen. Fondet handles i lokal valuta, Euro, og vi veksler automatisk for deg med et påslag på 0,25 % av spottpris. Les mer om valutaveksling.

Det svenske flag

Nordnet Superfondet Norge

Superfondet Norge følger de 25 mest handlede aksjene på Oslo Børs. Superfondet er Norges første helt kostnadsfrie indeksfond.

Det svenske flag

HJELP TIL Å KOMME I GANGHar du spørsmål eller trenger hjelp til å komme i gang? 

Vi sitter klare for å svare på spørsmålene dine mandag til fredag 08.30-17.00. Ring oss på 23 33 30 23 eller send oss en melding når du er logget inn.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.