Gå til hovedinnhold
Nettleseren du benytter deg av, støttes ikke lenger av Nordnet. Klikk her for å se hvilke nettlesere vi støtter og anbefaler at du bruker.

Investorpresentasjon og Q&A med Archer

Archer er et oljeserviceselskap med over 40 års erfaring i bransjen. Archer har tilstedeværelse i 40 lokasjoner og tilbyr tjenester innen boring, brønnintegritet og intervensjon, plugging og opphør av brønner, samt nedstenging av olje- og gassinstallasjoner for kunder innen oppstrømssektoren.

I Q&A-seansen blir følgende temaer diskutert: Syklisitet i oljeserviceindustrien, inngåtte kontrakter, operasjonell effektivitet, langsiktige strategier, nylig gjennomførte oppkjøp og relasjoner med kunder.

Tidligere selskapspresentasjoner

Vi har med oss oljeservice-selskapet Archer. Med oss over Zoom har vi CEO i selskapet, Dag Skindlo. Sendingen ledes av Nordnets analytiker, Roger Berntsen.

Archers aksjekurs har steget mer enn Oslo Børs det siste året, tross et vanskelig klima som følge av coronakrisen som brøt ut tidlig i 2020. Du får høre mer om hvordan selskapet har taklet krisen, hvilke utfordringer og muligheter de ser for seg fremover, og hvordan konkurransesituasjonen til Archer ser ut.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
1 Kommentar
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Asdf
Asdf
24.08.2023 15:21

“Archers aksjekurs har steget mer enn Oslo Børs det siste året”

Kan dere forklare hvordan det regnestykket er satt opp?