Gå til hovedinnhold

Nordnet
Private
Banking.

Sparekonto med 4,50 % rente.

Mange ønsker å ha deler av porteføljen sin i kontanter for å utnytte muligheter når de kommer, også kjent som “tørt krutt”. Med en sparekonto har du mulighet til å få en attraktiv rente på pengene dine når de ikke er investert i markedet. Du får fleksibilitet uten ekstra kostnader, med fritt antall uttak og uten krav til minsteinnskudd.

Som Private Banking-kunde får du 4,50 % rente på sparekonto. Hvis du ikke er Private Banking-kunde i dag, fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg.

Opprett sparekonto

  • Attraktiv rente på kontantene dine.

  • Ingen begrensninger på innskudd/uttak.

  • Garantert av Bankenes Sikringsfond.

Sparekapital
Innskuddsrente
Alle kunder
2,50 %
Private Banking
4,50 %
Active Trading
4,50 %


Merk! Det er viktig å være klar over at overføringer fra aksjesparekonto og investeringskonto til sparekonto, blir ansett som uttak og kan medføre en skattemessig realisasjon.

For å bli klassifisert som Private Banking-kunde hos oss må du ha minimum 2,5 millioner NOK innestående.

220412_Nordnet_TW_4291 (1).jpg

Kom i gang med tre enkle steg.

1. Bli kunde.

Før du åpner en sparekonto må du være kunde hos oss. Det er enkelt, og med BankID er du kunde på bare noen minutter.

2. Opprett sparekonto.

Etter du har blitt kunde kan du opprette en sparekonto. Dette gjør du raskt og enkelt ved hjelp av BankID.

3. Sett inn penger.

Når sparekontoen er åpnet kan du gjøre et innskudd. Sett inn penger umiddelbart via Trustly eller gjør en ordinær bankoverføring fra din dagligbank.

Sparekonto med innskuddsgaranti.

Som kunde i Nordnet Bank NUF er du omfattet av garantien til Bankenes Sikringsfond og den svenske Riksgälden. Det innebærer at hver enkelt kunde er dekket for sine innskudd inntil NOK 2 000 000. Garantien gjelder likvide midler for både privatpersoner og juridiske personer. Dersom en bank begjæres konkurs, skal svenske Riksgälden dekke tap på innskudd så snart som mulig og senest syv arbeidsdager etter det tidspunktet konkurstilfellet oppstod. Riksgälden dekker beløp opp til 1 050 000 SEK. Bankenes Sikringsfond dekker det eventuelle restbeløpet mellom 1 050 000 SEK og 2 000 000 NOK.