Gå til hovedinnhold
Nettleseren du benytter deg av, støttes ikke lenger av Nordnet. Klikk her for å se hvilke nettlesere vi støtter og anbefaler at du bruker.

Investorpresentasjon og Q&A med Norbit

Norbits CEO, Per Jørgen Weisethaunet, gir deg en nærmere gjennomgang av selskapet i denne investorpresentasjonen. Norbit er en nisjeleverandør av høyteknologi innenfor utvalgte industrier og bransjer. Norbit løser utfordringer gjennom bærekraftige og innovative løsninger, i tråd med selskapets misjon om å utforske mer.

Du får høre mer om bransjens utvikling, konkurransesituasjon og det finansielle bildet for Norbit i denne sendingen.

I Q&A-delen får du blant annet høre mer om selskapets tall fra andre kvartal og Norbits styrker og svakheter. Det vil også bli diskutert hvilke etterspørselseffekter Norbit har merket så langt i år, som en følge av de rådende makroøkonomiske forholdene.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
1 Kommentar
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Frank Olav Salhus
Frank Olav Salhus
14.12.2022 08:53

Det er liten daglig omsetning i denne aksjen på børs, selv om selskapet er bra. Markedet er nervøs for il-likvide aksjer.
Er det noen plan for å endre på dette?