Gå til hovedinnhold

#pengepodden – Slik vant Aksjeklubben BI Bergen Skoleduellen

I denne episoden av #pengepodden har Mads med seg representanter fra vinnergruppen av Skoleduellen (2019-2020) – Aksjeklubben BI Bergen. Med seg over Skype har han lederen av gruppen, Simen Lippestad, og porteføljesjef, Markus Alexandersen. Aksjeklubben BI Bergen oppnådde en avkastning på hele 15.76 % i konkurransens periode (september – juni), mot Oslo Børs som hadde en negativ utvikling på -10.31 %.

I episoden får du høre mer om aksjegruppen sin strategi, og hvordan de går frem for å finne vinneraksjene. Du får også høre mer om hvilke aksjer de har hatt størst og minst suksess med i konkurranseperioden.

Strategien til Aksjeklubben BI Bergen

(fra 04:05) Du får høre mer om hvordan porteføljen og strategien til Aksjeklubben har taklet koronakrisen, og hvordan de har klart å utnytte markedsutviklingen for å sikre forspranget til konkurrentene. Du får også høre mer om hvorfor de har valgt “value investing” som strategiform i konkurransen, og hvordan beslutningene tas innad i gruppen.

Du kan lese kommentaren deres på Nordnetbloggen: Vinnere av Skoleduellen 2019/2020

Enkeltaksjer

(fra 24:08) Du får høre mer om Aksjeklubben sine favorittaksjer, og hvilke selskaper som var med på å prege porteføljen deres mest i Skoleduellen. De trekker blant annet frem noen favorittselskaper som Lerøy, Selvaag, Fjordkraft, Sparebank 1 Nord-Norge og Equinor.

Følg Aksjeklubben BI Bergen på Shareville

Markedet fremover

(fra 48:26) Avslutningsvis i sendingen får du høre hva Markus og Simen tror om veien videre for markedet. Det blir selvfølgelig snakk om koronavirusets innvirkning på markedene, og de ulike scenarioene som potensielt kan utspille seg.

Hør også forrige episode av #pengepodden: Investeringer i ny teknologi – med TIN Fonder

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Spotify

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
2 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
02.07.2020 19:18

Godt jobba! Er selv en fersk småsparer i aksjemarkedet, og startet tilfeldigvis selv også i september i fjor. Usikker på avkastningen i denne perioden, men er opp 18,8% ytd.. Prøver å ikke bli for bråkjekk, da dette sikkert bare er nybegynnerflaks 🙂

Gjest
Gjest
02.07.2020 18:46

Dæven, slo de med. 0.01 🙂