Infront Web Trader – bli kjent med vår nye handelsapplikasjon

I desember kan du vinke farvel til den gamle handelsapplikasjonen vår, Wintrade. Vi har inngått et samarbeid med Infront og kan tilby handelstjenesten Infront Web Trader i stedet. Vi gjør dette rett og slett fordi Wintrade har gått ut på dato, og vi ønsker å ha det beste tilbudet for sparing og investering i markedet. Og det betyr at vi har måttet gjøre noe. Infront er en ledende aktør på handelstjenester, og da er det naturlig at vi tilbyr denne tjenesten via dem.

– Med Infront Web Trader får vi tilgang til teknologi som er tilpasset dagens aktive investorer, sier Anders Skar, Norgesjef hos Nordnet.

Hvis du har lyst å teste Infront Web Trader kan du gjøre det helt gratis i 14 dager. Finn ut mer om den nye handelstjenesten her.

Stadig nye oppdateringer

Flere av kundene våre har allerede testet den nye handelsplattformen, og vi har fått mange gode tilbakemeldinger. Basert på disse har vi nå gjort noen oppdateringer og har forbedret den teknisk analyse-delen og gjort det enklere å personalisere arbeidsflater.

Tilbakemeldinger fra kundene våre

Vi jobber tett med Infront om å forbedre handelsapplikasjonen, både for de som ikke har brukt lignende før, og for de som er vant med Wintrade. Hvis du har flere tilbakemeldinger er vi takknemlige for dem slik at vi sammen med deg og Infront kan utvikle en moderne og brukervennlig handelsplattform.

Nedenfor kan du se de vanligste spørsmålene og tilbakemeldingen vi har fått angående Infront Web Trader.

Jeg liker ikke den sorte bakgrunnsfargen

Den sorte bakgrunnsfargen er populær blant mange aktive investorer, men du kan enkelt endre bakgrunnsfargen til hvit. Det gjør du oppe i høyre hjørne under Innstillinger. Her kan du også endre språk og valuta.

Hvor finner jeg mine egne kurslister?

Du kan ikke se dine egne kurslister fra Wintrade eller fra nordnet.no, men du kan enkelt lage nye personlige kurslister. Du kan klikke på Mine lister lengst nede på skjermen under Verktøy. Under Mine lister kan du lage en helt ny kursliste og så velge aksjene og de andre instrumentene du vil følge. Du finner også fine egne kurslister i sidefeltet under Mine lister.

Kan jeg ikke lage egne arbeidsflater, slik som i Wintrade?

Jo, du kan også lage egne arbeidsflater i Infront Web Trader. Vi arbeider nå med å forbedre mulighetene slik at du enkelt kan opprette arbeidsflater slik som du kan i Wintrade i dag. Snart kan du velge mellom ulike kurslister, og om ikke lenge får du også muligheten til å velge hvilke kolonner du kan se i kurslistene.

Jeg kan ikke se ordredybden?

Ordredybde inngår ikke i grunnpakken for Infront Web Trader. I løpet av testperioden kan du kontakte Nordnet for å aktivere tilleggstjenester. Etter testperioden aktiverer du tilleggstjenester lengst oppe til høyre i menyalternativet, velg Min profil og abonnement. Legg merke til at tilleggstjenester er betalingstjenester utover grunnpakken.

Jeg kan ikke se realtidskurser på Nasdaq?

Realtidskurser fra Nasdaq er tilleggstjenester i Infront Web Trader, og inngår ikke i grunnpakken som det gjorde for Wintrade. Infront krever en distribusjonsavgift for å tilby denne kursinformasjonen.

Vil du lære mer?

Hvis du har noen spørsmål om den nye handelsplattformen eller om du trenger hjelp til å komme i gang kan du kontakte oss.

Du kan bli med på gratis nettkurs hvis du vil bli enda bedre kjent med Infront Web Trader. Vi holder kurs 15. november og 1. desember. Meld deg på her. 

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
12 Kommentarer
eldste
nyeste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
03.11.2017 17:48

muligheter for pair-trading og arbitrage hadde vært svært ønskelig. ellers liker jeg det jeg ser i demoen så langt.

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
08.11.2017 16:28

Hei! Kan du spesifisere spørsmålet ditt? Du kan selvsagt laste ned og teste, men gjerne spesifiser!

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
13.11.2017 22:16

Hei igjen, ja la meg gi eksempel. Først på pair-trading. La oss si at jeg ønsker å trade spreaden mellom to oljeselskaper, der aksje X koster 100 kr og aksje Y koster 85 kr. Jeg har da behov for et chart som viser spreaden mellom X og Y. Videre x-y= 100-85 som er lik 15 kr. Spreaden mellom to aksjer vil normalt fluktuere noe, og det er DET jeg ønsker å trade. Og om mulig ha en excel link til kursdata slik at jeg se spreaden nummerisk ettersom den endres. Det har jeg i mange år brukt i handelsapplikasjoner som… Les mer »

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
15.11.2017 09:14

Hei, Trolig trenger du Infront Trader og ikke Infront Web Trader. Der kan du ta kursfeed ut i exel, og vi har støtte for basket trading.

Vår kontaktperson for Active Traders kan gi deg flere og mer utfyllende svar dersom du ønsker det. Si fra om du vil at vi skal gi han din mailadresse.

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
17.11.2017 13:44

Jeg blir overrasket at det er nødvendig å leie infront trader samt bestille ordre dybde separat for å kunne bruke samme funksjoner som er inkludert i wintrade (referer til ordre dybde, excel feed og en betraktelig større mengde med tekniske analyse verktøy). Som jeg oppfattet markedsføringen, skulle infront webtrader erstatte wintrade. Infront trader er et produkt som koster 8-10x mer i mnd.

Gjest
Gjest
03.11.2017 23:48

Hva blir den månedlige kostnaden på Infront Web Trader, når du ønsker samme tjenester som i wintrade, dvs. realtidskurser og ordredybde (5 nivåer) ? dette er grunnleggende tjenester for i hele tatt ha noe som helst utbytte av et traderprogram….

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
08.11.2017 16:42

Hei Frank, prisene varierer ut i fra hvilken kundegruppe du tilhører. For de fleste koster Infront Web Trader 99 kr per mnd. Ønsker du i tillegg realtidskurser og ordredybde på aksjer og derivater blir dette et tillegg på 150 kr per mnd.

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
17.11.2017 11:00

Hei igjen! En liten oppdatering på pris: Strømmende realtidskurser med ordredybde for aksjer og derivater på Oslo Børs er gratis for de som har prismodellen VIP, Active Trader og Private Banking-kunder som har mer enn 40 handler per kalendermåned.

Gjest
Gjest
07.11.2017 16:16

Helt latterlig at dere tar 150kr per måned for ordredybde i tillegg til 99kr for WebTrader, som erstatning for Wintrade som hadde begge deler til 99kr.

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
09.11.2017 13:40

Dette er noe vi ikke likte,en forutsetning for å kjøpe og selge aksjer er å kunne se en ordre bok.meget dårligt.

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
09.11.2017 17:03

Hei! Prisene kommer av at vi ikke eier programmet. Prisene styres av hva markedsplassene tar seg betalt for å sende ut markedsdata, og hva Infront skal ha i distribusjonsavgift. Vi tjener ikke på å tilby Infront Web Trader, utenom at det potensielt kan føre til mer handel hos de som bruker programmet.

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
17.11.2017 11:01

Hei igjen! Litt ekstra info om pris: Strømmende realtidskurser med ordredybde for aksjer og derivater på Oslo Børs er gratis for de som har prismodellen VIP, Active Trader og Private Banking-kunder som har mer enn 40 handler per kalendermåned.