Gå til hovedinnhold

Opplæring på Nordnet.no

Velkommen skal du være som kunde på nordnet.no. Vi vet at det er mye å sette seg inn i når man er helt ny på siden. Vi har derfor laget en rekke forklarende videoer hvor vi går gjennom mye av det du må kjenne til som kunde på plattformen vår. Finner du ikke svar på det du lurer på i videoen nedenfor kan det hende at spørsmålet ditt er besvart under "ofte stilte spørsmållenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu". Vi oppdaterer siden kontinuerlig med opplæringsmateriell.

Finn frem på Nordnet.no.

Totaloversikt, transaksjoner og nødvendig informasjon.

I denne videoen tar vi deg gjennom en del av de grunnleggende tingene du bør ha oversikt over inne på nordnet.no. Vi tar en gjennomgang av kontooversikten, transaksjoner og sluttsedler, innbetalinger, søkefeltene og meldings innboksen.

Finn frem til aksjer og fond på plattformen.

Denne videoen viser hvordan du enkelt kan finne frem til både aksjelister og fondslister. Vi går også gjennom flere av kategoriseringsfunksjonene i fondsscreeneren, samt viser hvor du kan finne rådgivningsprosessen og andre relevante tjenester.

Kommer snart: Innskudd og uttak.

Er du usikker på hvordan du gjør innskudd til eller uttak fra din Nordnet-konto? Vi jobber med en video som viser deg nettopp dette.

Handle aksjer og fond.

Slik kjøper du aksjer.

I videoen tar vi deg gjennom de ulike stegene du møter når du skal kjøpe en aksje på nordnet.no

Slik kjøper du fond.

I videoen tar vi deg gjennom de ulike stegene du møter når du skal kjøpe et fond på nordnet.no

Informasjon i ordrevinduet.

Vi går igjennom det viktigste detaljene i ordrevinduet ved aksjehandel. Høyeste og laveste kurs, ordredybde, siste handel, kjøper- og selgerkurs og omsetning, samt ordreboken.

Annen nyttig informasjon.

Nøkkeltall i aksjeanalyse.

Nøkkeltall brukes i finans og økonomi til å sammenligne selskaper eller organisasjoner og deres virksomhet. Det er mange nøkkeltall du kan bruke for å analysere hvordan en virksomhet gjør det. Vi ser nærmere på noen av de mest kjente nøkkeltallene.

Slik bruker du stop loss.

Stop Loss kan være en nyttig funksjon for deg som ønsker å ha full kontroll på utviklingen i porteføljen din. I videoen viser vi deg hvordan du kan aktivere tjenesten på din Nordnet-konto. Lær mer om hvordan stop loss fungerer her.lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Slik oppretter du en spareavtale.

I videoen går vi gjennom hvordan du kan opprette spareavtale i fond på nordnet.no.

Børsskolen - Lær det grunnleggene om aksjer og fond.

Er du helt ny på børs? Lær deg det grunnleggende om aksje- og fondshandel før du begir deg ut i markedet.

Lær mer om aksjer.

Aksjer er den spareformen som har gitt best avkastning over tid. Har du en langsiktig sparehorisont på dine investeringer er aksjer noe du burde vurdere. I denne aksjedelen dekker vi det mest grunnleggende som inngår i aksjehandel.

Lær mer om fond.

Fond er en populær sparemåte, da du kan få svært bred spredning og begrense risikoen på investeringene dine. I delen om fond har vi samlet informasjon som gir deg kunnskapen du trenger for å selv sette i gang med fondssparingen.

Kom i gang.

Sett inn penger.

Logg inn i nettbanken hos din daglige bank for å overføre penger til Nordnet-kontoen din. Bruk KID- og kontonummeret ditt hos Nordnet når du overfører. Pengene vil være tilgjengelige på kontoen din i løpet av 1-2 bankdager.

→ Finn innbetalingsinformasjonåpnes i nytt vindu

Månedlig sparing.

Sett opp et fast trekk hver måned og få en behagelig sparing uten å førsøke å treffe børsens bevegelser.

→ Mer om månedlig sparingåpnes i nytt vindu

Ofte stilte spørsmål.

Dersom du lurer på noe kan du finne svaret på spørsmålet ditt på vår side for ofte stilte spørsmål.

→ Ofte stilte spørsmålåpnes i nytt vindu