Gå til hovedinnhold
Nettleseren du benytter deg av, støttes ikke lenger av Nordnet. Klikk her for å se hvilke nettlesere vi støtter og anbefaler at du bruker.

#pengepodden – Toppidrettslivet, skipsmegler og offshoremarkedet

Lytt til episoden

I denne episoden av #pengepodden har Mads besøk av en Olympisk medaljør, nemlig Are Strandli. I episoden snakker Are om hvordan han som toppidrettsutøver forholder seg til trening og kosthold, hvile og fokus, i tillegg til å kombinere toppidrett med karriere. Videre diskuteres offshore, supply- og riggmarkedet, som han til daglig sitter med i sin nye jobb som skipsmegler i Fearnley Securities.

Livet som toppidrettsutøver

(fra 02:31) Hør mer om hvordan karrieren som roer tok i veg, og hvordan denne reisen har vært. Du får også høre Are sine perspektiver på hva som kreves for å bli best i noe, og parallellene trekkes til karriere. Hvordan kabalen med karriere og toppidrett går opp diskuteres også. Mads er også interessert i å høre mer om Are sine største meritter.

Tiden i Finansavisen

(fra 30:18) Are forteller om livet som journalist og hvorfor han ville begynne med dette i Finansavisen. Han forteller også om hvordan man som økonomi-journalist jobber, hvor man henter inspirasjon og ikke minst informasjon.

Hvordan jobber en skipsmegler?

(fra 39:21) Are gir oss et innblikk i hvordan hans hverdag som skipsmegler ser ut, og hvordan han trives i jobben. Vi får høre mer om hvilke sektorer som dekkes, og hvilke konkrete oppgaver han gjør.

Markedsutsiktene for supply og offshore

(fra 49:53) Avslutningsvis forteller Are om hvordan markedet ser ut «innenfra» der han kan melde om en forsiktig optimisme innenfor supplysektoren også drevet av havvind og selvsagt oljevirksomheten. Alt i alt er det mye spennende som skjer i sektoren nå som veksten i verden og ikke minst oljeprisen er på høye nivåer.

Lytt til forrige episode av #pengepodden: Bør investorer frykte inflasjonsspøkelse?

Abonner via RSS

Abonner via Acast

Abonner via iTunes

Spotify

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer