Gå til hovedinnhold

#pengepodden – IMO 2020 oppdatering med Magnus Halvorsen

CEO i 2020 Bulkers, Magnus Halvorsen, gjester denne ukens episode av #pengepodden. Mads og Magnus retter fokus mot tørrlast, samt IMO 2020. Du får også høre mer om utbyttepolitikken til selskapet, samt IMO2030.

Markedet for tørrlast

(fra 01:23) Magnus og Mads tar for seg de nye reguleringene for tørrlast som inntreffer i 2020. Magnus kommer også med en oppdatering på status i tørrlastmarkedet i dag.

2020 Bulkers er det eneste selskapet på Oslo Børs som betaler månedlig utbytte, og du får høre mer om årsakene til dette.

IMO 2020

(fra 21:30) Du får høre mer om hva IMO 2020 faktisk er, hvordan denne reguleringen vil påvirke 2020 Bulkers, og hvordan de har jobbet og jobber for å være best mulig rustet. Magnus forklarer litt om hvilke endringer som gjøres, og hvilke utfordringer og muligheter de står overfor. Avslutningsvis snakker Mads og Magnus litt om IMO2030.

Hør forrige episode av #pengepodden: Slik lager du en robust utbytteportefølje

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Spotify

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer