Gå til hovedinnhold

#pengepodden – Et knallsterkt første år for Nordnet Smarte Porteføljer

I denne episoden av #pengepodden snakker Bjørn Erik og Mads om kvartalssesongen på Oslo Børs samt om Nordnet Smarte Porteføljer som feirer et år i markedet. Du får også en oppdatering fra årets investorkvelder, samt høre mer om hva Bjørn Erik og Mads tror om all-time-high noteringene både i USA og her hjemme.

Har du høydeskrekk i markedet?

(fra 01:35) Den brede amerikanske S&P 500-indeksen satte ny rekord på mandag, Oslo Børs har satt ny årsbeste denne uken, og det blir derfor naturlig at Bjørn Erik og Mads tar for seg fallhøyden for disse børsene. Det mangler ikke på advarsler om et kommende krakk, nevner Bjørn Erik.

Kvartalstall

(fra 08:47) Mads går gjennom de viktigste kvartalsresultatene for de store norske selskapene. DNB, Norwegian, Equinor, Telenor, Mowi og Bank Norwegian, som alle har sluppet tall den siste tiden, blir nevnt.

Smarte Porteføljer ett år

(fra 20:16) Nordnet Smarte Porteføljer ble lansert i Norge 22. oktober 2018, i samarbeid med den anerkjente investeringsbanken J.P. Morgan. Fondene har levert gode resultater det første året. Alle 3 Smartfondene har slått referanseindeksene med god margin de første 12 månedene.

Les mer om utviklingen til porteføljene her: Nordnet Smarte Porteføljer 1 år

Nordnet Investorkveld

(fra 55:19) Gutta snakker litt om investorkveldene vi har arrangert for våre kunder den siste tiden i Stavanger, Trondheim og sist Oslo. Mads fikk spørsmål om hans favorittaksje frem til jul, og Bjørn Erik svarer på om aksjer kan flyttes fra investeringskonto til aksjesparekonto. Subscribe på vår YouTube-kanal (NordnetNorge) så får du varsel når opptakene blir lagt ut.

Hør forrige episode av #pengepodden: Golden Ocean om klimaendringer, Kina & IMA 2020

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Spotify

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer