Aksjer og aksjehandel

Opp

Del:

Kjøp og selg aksjer

Hos oss kjøper og selger du aksjer fra 1 krone på de nordiske markedene. Du kan handle aksjer direkte på børsene i NorgeEkstern lenke, SverigeEkstern lenke, DanmarkEkstern lenke, FinlandEkstern lenke, TysklandEkstern lenke, USA og CanadaEkstern lenke. I tillegg kan du handle aksjer på London-børsen og EURONEXT via meglerbordet vårt.

Se prislisten for handel av aksjer.Ekstern lenke

Handle aksjer fra 1 krone

Se hvilke aksjer andre investerer i

Sorter og finn gode aksjer

Få god markedsoversikt

Se aksjene andre kjøper og selger

Få aksjetips fra andre som handler aksjer​

SharevilleEkstern lenke kan du se hvilke aksjer andre investorer handler. Du får se hvilke verdipapirer investorer i Norge, Danmark, Sverige og Finland har i porteføljene sine, og hvilke aksjer som er mest populære.

Se hvilke aksjer andre investorer handler

Nøkkeltall for aksjer i kurslistene

I kurslistene på nordnet.no kan du sortere aksjer etter nøkkeltall

Sorter, studer og invester i aksjer

I kurslistene våre kan du sortere aksjer på 19 ulike markeder i 8 land. Du finner også en oversikt over unoterte aksjerEkstern lenke.

For hver aksje ser du mer om kursutvikling, avkastning og viktige nøkkeltall. Hvis du er ute etter aksjer med høyt utbytte, lavest P/E eller best avkastning den sise uken kan du studere nøkkeltallene til aksjene. Du får også innsyn i de siste handlene og ordredybden per aksje.

Få markedsoversikt

Følg med på utviklingen til aksjer i Norge og resten av verden

Markedsoversikt Norge

Se utviklingen på norske aksjer, og hvilke aksjer som er mest omsatt. Du kan også se nyheter, analyser på norske aksjer og aktuelle hendelser i det norske aksjemarkedet.

Markedsoversikt Verden

Følg med på utviklingen til aksjer på børsene ellers i verden. Du ser utviklingen til ulike indekser, valutaer, renter og råvarer.

Vinnere & tapere

Se hvilke aksjer som er dagens vinnere og tapere i de ulike markedene.

Slik kjøper og selger du aksjer

Lær deg mer om aksjehandel​

Du kan kjøpe og selge aksjer på nordnet.no eller med en av appene våre.Ekstern lenke

Se hvordan du handler aksjer.

Meld deg på det kostnadsfrie nettkurset og lær deg mer om hvordan du setter sammen en god portefølje av aksjer.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.