Gå til hovedinnhold

Cyber Monday 2019.

Kurtasjefri handel i 15 populære amerikanske nettbutikker.

Handle 15 amerikanske e-handelsgiganter kurtasjefritt.

I dag feirer vi Cyber Monday, og nå har du muligheten til å investere i 15 amerikanske selskaper som dominerer e-handelen i USA. Samtlige aksjer handler du kurtasjefritt. Aksjene som er listet opp er blant våre investorers amerikanske e-handelsfavoritter.

Vi ønsker deg en god Cyber Monday og masse lykke til med investeringene!

Samtlige amerikanske aksjer nedenfor handles kurtasjefritt. Obs! Tilbudet gjelder bare i dag (02.12.2019) innenfor børsens åpningstider (15:30-22:00). Merk at tilbudet kun gjelder for aksjene notert i USA og ikke sekundærlistinger på andre markedsplasser. Til tross for at kurtasjen står oppført når du plasserer ordren så vil du ikke bli belastet denne kostnaden.

Vilkår for kampanjen.

Valutaveksling gjøres automatisk med et valutagebyr på 0,25 %. Hvis du har en valutakonto på din aksje- og fondskonto kan du veksle manuelt der om du ønske det. Tilbudet med kurtasjefri handel aktiveres automatisk, og gjelder maks 50 handler per kunde. Tilbudet er ikke tilgjengelig for partnerkunder.

Godkjent USA-avtale.

Merk at første gangen du handler på den amerikanske børsen må du godta en avtale for markedsdata på New York-børsen. Det er helt gratis.

15 mest populære amerikanske aksjer

Aksje

Utv. 5 år

Handle

Amazon

+ 437 %

Kjøp / Selg

Alibaba

+ 78 %

Kjøp / Selg

Disney

+ 63 %

Kjøp / Selg

Visa

+ 184 %

Kjøp / Selg

Procter & Gamble

+ 34 %

Kjøp / Selg

Walmart

+ 36 %

Kjøp / Selg

Mastercard

+ 233 %

Kjøp / Selg

JD.com

+ 39 %

Kjøp / Selg

American Express

+ 30 %

Kjøp / Selg

Home Depot

+ 123 %

Kjøp / Selg

Nike

+ 88 %

Kjøp / Selg

Paypal Holdings

+ 166 % (3 år)

Kjøp / Selg

Square Inc

+ 440 % (3 år)

Kjøp / Selg

Costco

+ 111 %

Kjøp / Selg

eBay

+ 55 %

Kjøp / Selg

Ofte stilte spørsmål.

Nei, det er helt kostnadsfritt å bli kunde hos Nordnet. Vi har heller ingen kontoavgifter. Se prislisten her.

Bli kunde.lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Hos Nordnet kan du handle aksjer notert på Nasdaq, NYSE og AMEX. Handelen på Nasdaq, NYSE og AMEX skjer normalt fra klokken 15:30 til klokken 22:00 norsk tid.

Du kan benytte deg av aksje- og fondskonto, eller Investeringskonto Zero for dette tilbudet. Tilbudet gjelder ikke for kontoer som forvaltes av partnerkunder.

Valutaveksling gjøres automatisk med et valutagebyr på 0,25 %. Hvis du har en valutakonto på din aksje- og fondskonto kan du veksle manuelt der om du ønske det. Her kan du lese mer om investeringer i aksjer notert i annen valuta.lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Du kan maks gjøre 50 handler i kampanjeperioden, men det er ingen begrensinger på beløp du kan handle for.

Dette må du vite om risiko og avkastning.

Husk at historisk og simulert historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning. Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert.

Framtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, verdipapirets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.