Hei! Hva kan vi hjelpe deg med?

Hva er unikt med Investeringskonto Zero?

De fleste store banker og forsikringsselskaper tilbyr en kapitalforsikring til sine kunder, men de fleste av dem tilbyr bare et lite utvalg av fond og ingen aksjer på Oslo Børs slik Nordnet har. Videre har de fleste andre tilbydere ganske mange kostnader, som årlig fast administrasjonskostnad og innskuddskostnad. Nordnet har ingen av delene.

Hos Nordnet er du til en viss grad selvbetjent, men til gjengjeld blir du tilbudt det beste og nyeste av markedets verktøy for å forvalte pengene dine. Informasjonen vi gir deg skal være inspirerende og tydelig. Du skal enkelt kunne ta stilling til om Nordnet Investeringskonto Zero er rett produkt for deg, både nå og på sikt, og ved din bortgang. Hos Nordnet mener vi at frihet og ansvar må henge sammen. Du tar selv ansvar for risikoen, men da skal du også få reelle valgmuligheter. Vi gir deg et bredt og sammensatt fondstorg med en rekke fond fra forskjellige land. Og vi gir deg muligheten til å investere i enkeltaksjer på en rekke børser.

Nordnet jobber kontinuerlig mot målet om å tilby kundene våre markedets beste utvalg av investeringer og markedets laveste kostnader.

Svarte dette på spørsmålet ditt?

Tilbake