Gå til hovedinnhold

#pengepodden – Stig Myrseth om markedet fremover

I denne ukens episode av #pengepodden får du høre fra forvalter i Dovre Forvaltning, Stig Myrseth. Dette er et veldig interessant foredrag Stig holdt på et seminar vi hadde i mai måned, hvor han går igjennom sitt syn på markedet, hvordan han tror utviklingen vil være fremover, og hvor det er muligheter for å tjene penger i dagens børsklima.

Det store bildet

Stig innleder med å prate om det store bilde og retter fokuset mot makrobildet, og den politiske utviklingen i verden. Du får høre mer om hvorfor han mener verden ikke styres med like stødig hånd som tidligere, og hvorvidt han tror handelskrigen vil føre til at vi får den neste globale nedgangstiden eller ei.

Se foredraget med Stig Myrseth her.

Blir folk dummere og dummere?

Han prater også litt om industrilandene – de avanserte økonomiene, og utviklingen disse regionene har hatt de siste årene, og hvordan fremtiden ser ut. Stig drøfter også årsakene til den svake produktivitetsveksten og viser til forskning som sier at folk faktisk blir «dummere og dummere», og hevder at dette kan være en årsak.

Stig sine aksjefavoritter

Avslutningsvis går Stig nærmere inn på hans syn på markedet, kommer med noen anbefalinger på enkeltaksjer og tar for seg utviklingen fremover. Du får også høre mer om hvorfor han fortsatt er positiv til tank- og oljesektoren.

Hør forrige episode av #pengepodden: Baard Schumann om tiden i Selvaag & bolig på børs

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Spotify

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer