Gå til hovedinnhold

#pengepodden – episode 83 – Tilbakeblikk på 2016 og en titt i krystallkulen for 2017

Anders og Tom avslutter 2016 med et tilbakeblikk på børsåret som har gått, utviklingen på Oslo Børs og noen ord om hva private investorer har gjort i markedet. I denne romjulsepisoden tar de også for seg høydepunkter fra Nordnet-året som har gått før de tar frem krystallkulen og gir deg sine spådommer for 2017. Lurer du på hva som vil skje med norsk økonomi, arbeidsledighet, inflasjon, olje- eller laksepris? Tom og Anders gir deg sine tanker om dette, i tillegg til noen ord om renter og kronekursen i året som kommer.

Avslutningsvis – rosinen i pølsen – hva vil skje på Oslo Børs i 2017 og noen tips til hva du som investor bør følge med på i det nye året.

 

Dette skjedde i 2016

(Fra 08:23) Om utviklingen på Oslo Børs, vinnere, tapere og hva private sparere og investorer har gjort i markedet.

(Fra 20:06) Her snakker Anders og Tom om høydepunkter fra Nordnet-året og hva vi har gjort i året som har gått.

 

Spådommer for 2017

(Fra 23:36) Frem med krystallkulen og våre spådommer for 2017. Noen refleksjoner rundt norsk økonomi, arbeidsledighet, inflasjon, olje- og laksepris.

(Fra 34:46) Spekulasjonene om fremtiden fortsetter og i denne sekvensen snakker de om renter i året som kommer og utviklingen til kronekursen.

(Fra 41:15) Romjulsepisodens rosin i pølsen – hva vil skje på Oslo Børs i 2017? Hvor går børsen, hvilke sektorer gjør det best og hvilke blir vinner- og taperaksjene?

 

Boligmarkedet

(Fra 50:38) Avslutningsvis deler Anders og Tom sine tanker om prisutviklingen i boligmarkedet neste år og ting du som investor bør følge med på.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer