Gå til hovedinnhold

#pengepodden – Krig i midtøsten & Utviklingen i XXL

pengepodden header - Mads Johannesen, Anders Skar, Bjørn Erik Sættem

Roger og Mads er tilbake i studio etter ferien og retter selvfølgelig fokus mot de siste hendelsene i markedet. Du får blant annet høre mer om utviklingen i Iran/USA-konflikten, børsmarerittet XXL, og hvorfor Mads har tatt inn Pareto Bank i porteføljen.

Lytt til episoden.

Iran/USA konflikten

(fra 02:15) Du får høre mer om hva Roger og Mads tror om konflikten som nå har blusset opp igjen mellom USA og Iran. Bakteppet til dette er at USA har tatt livet av nestkommanderende general Soleimani i Iran. Nå sverger Iran hevn og vi har igjen fått en eskalering i striden. Dette har konsekvenser for oljeprisen og ikke minst tankmarkedet. Roger og Mads snakker utfyllende om dette.

XXL-problemer

(fra 32:52) Denne uken har XXL vært i vinden igjen. De kom med nok et resultatvarsel der de skylder på været og økt konkurranser. Roger og Mads snakker dypt om selskapet og hva de mener bør gjøres for å komme seg ut av denne knuta. Det er kommet inn en ny sjef, Paul Wibe, som ble hentet fra Europris. Mads og Roger er enige om at det blir spennende å se hvilke nye tanker og ideer han bidrar med til XXL sin videre utvikling.

Pareto Bank

(fra 45:51) Det andre selskapet som har vært mye i mediene denne uken, dog med motsatt positivt fortegn er Pareto bank. De store investorene Arne Fredly og Øystein Stray Spetalen har store planer for selskapet og det blir særs spennende å følge. Mads er selv investert i aksjen, så dette blir spennende å følge.

Hør forrige episode av #pengepodden: Paul Harper om børsåret 2020

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Spotify

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer