Gå til hovedinnhold

#pengepodden episode 52 – Ettårsjubileum med en hyllest til aksjer

Hver uke, i 52 uker på rad, har vi publisert en ny episode av #pengepodden. Gode samtaler, intervjuer og ikke minst spørsmål og forslag fra lytterne våre har vært med å forme hver eneste episode. Vi feirer ett år med en hyllest til aksjer, og samler engasjerte aksjeelskere til å dele sin kjærlighetshistorie.

Grunnleggerne samles atter en gang

For ett år siden ble den første episoden av #pengepodden født av Anders Skar og Karl Oscar Strøm. 52 episoder senere er Karl Oscar tilbake som gjest. Hør Anders og Karl Oscar sin hyllest til aksjer og prat om utviklingen innen olje og offshore.

En ildsjel i norsk aksjemiljø

(Fra 21:30) Styreleder i Aksjonærforeningen, Bernt Bangstad, er definitivt en ildsjel i norsk aksjemiljø med sin egen aksjehistorie. Hør mer om den og hva som står på agendaen hos Aksjonærforeningen i dag.

Vår egen aksjenerd

(Fra 41:10) Det er ingen tvil om at Tom Hauglund, investeringsøkonom hos Nordnet, har et intenst kjærlighetsforhold til aksjer. Hør hvordan Tom hyller aksjer på sin måte.

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
4 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
31.05.2016 22:10

Hei Jeg er en fersk investor som har hatt stor glede av #Pengepodden de siste 2 måneder. Takk for en super Podcast! Siden jeg har catchet opp litt episoder, var ETN’en SEAFOOD DNM allerede lansert når dere snakket om savnet etter en investerbar sjømatindeks. Denne ser veldig artig ut, men det hadde vært interessant om dere kunne snakke litt mer rundt den. Fordeler/ulemper/risiko kontra enkeltselskaper for eksempel, og spesielt dette med likviditet, som dere har snakket om at er viktig (stor aktivitet så det er lett å komme seg inn og ut). Er det for eksempel grunn til bekymring at… Les mer »

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
01.06.2016 09:44

Hei André! Så kult at du liker podcasten vår! Vi noterer spørsmålene dine 🙂

Gjest
Gjest
30.05.2016 21:13

Hei

Flotte podcaster med matnyttig info.

Noe jeg som småinvestor savner er litt mer info om aksje og investeringsmuligheter hos våre nordiske naboer.

Kunne dere satt av en podcast hvor dere gikk nærmere inn på spennende aksjer i Norden? F.eks. en “Norden spesial” hvor dere tar for dere spennende aksjer i Sverige i en episode? Deretter f.eks. Finland, Danmark og Island?

Hadde vært supert!

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
31.05.2016 08:31

Hei Henrik! Takk for et godt forslag! Vi noterer det 🙂