Gå til hovedinnhold

#pengepodden – episode 22 – Slik børsnoteres selskap

Lær mer om hvordan selskaper blir børsnotert og prosessen bak. Lønner det seg egentlig å være med fra start? Finn ut av det, og lær noen tommelfingerregler rundt prising av nye selskaper på børs.

Anders og Karl Oscar svarer som vanlig på spørsmål fra lytterne våre, og en ivrig lytter lurer på hva som skjer når RCL går av børs, og hva det betyr for aksjonærene, fond som har aksjen i porteføljen, og indeksfondet vårt Nordnet Indeksfond Norge. Du får også lære mer om langsiktig investering i indeksfond vs. gearede produkter, valutakurser og valutasikring.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
6 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
11.11.2015 23:58

Hei. Hva er fordelen med å være notert på hovedlista kontra Oslo access?

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
12.11.2015 13:04

Hei Stig! Takk for spørsmålet. Vi legger det på listen til tema i #pengepodden. /Anders

Gjest
Gjest
11.11.2015 17:04

Kunne dere snakket noe om telenor. Jeg er selv i det tekniske bildet positiv til telenoraksjen. Men det ser noe verre ut i det fundamentale bildet. Hvilke tanker har dere om saken, og vil konsekvenser påvirke selskapet negativt, eller personer? I prinsippet er det jo selskapet som får konsekvenser ikke enkeltpersonene.

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
12.11.2015 13:04

Hei Sindre. Telenor er en spennende aksje, og høyaktuell i nyhetsbildet. Ønsket ditt er notert. /Anders

Gjest
Gjest
11.11.2015 14:18

Hei! Følger med hver uke på programmet. Jeg bruker å legge meg på sofaen for å skikkelig kose meg mens dere prater. Supert! Når det er sagt; Kunne dere komme med noen refleksjoner/kommentar om det som nå har fått navnet; Internet of Things? Her kan det være mye interessant som vil dukke opp i løpet av de nærmeste årene av teknologiske nyvinninger?

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
12.11.2015 13:05

Hei Edvald. Spennende med IOT. Her finnes også mange børsnoterte selskaper som rir den trenden. Norske Thin Film f.eks. Vi legger spørsmålet til listen vår. /Anders