Gå til hovedinnhold

#pengepodden – Dypdykk i sektorene på Oslo Børs

I denne episoden av #pengepodden gir Mads og Roger deg en sektoroppdatering på det norske markedet. Der får du høre mer om hvordan de forskjellige bransjene på Oslo Børs presterer og et nærmere innblikk i hvordan det har gått med de ulike selskapene som har levert kvartalstall.  Innledningsvis får du høre mer om sykliske aksjer, før det videre blir snakk om konsum, laks, oljeservice og avslutningsvis også Norwegian.

Sjekke ut denne ukens markedspuls live: Siste nytt om laks & kvartalstallene i laksesektoren

Handelskrig-aksjer

Du får høre mer om de aksjene som er mest utsatt for handelskrigen. Her blir det naturlig å ta utgangspunkt i Elkem, REC og Norsk Hydro. Så her snakkes det om disse aksjene og deres fremtid, med og uten en løsning i handelskrigen mellom Kina og USA.

Oljemarkedet og selskapene

I oljeseksjonen snakker Roger og Mads litt om det overordnende oljemarkedet og om situasjonen spesielt med skiferoljeproduksjonen i USA. Før de går videre på de store toneangivende selskapene, som Equinor og Aker BP.

Konsum og banksektoren

I denne seksjonen snakker Roger og Mads om DNB, Sparebanker og mye om Orkla – som har mye spennende planer på gang.

Laks

Her blir det snakket om laksesektoren med hovedfokus på Mowi og de guidede tallene de har kommet med. (merk at episoden ble spilt inn før Q2.

Oljeservice

Fra en sektor i stor fremgang til en sektor med strake motsetning så er oljeservice en som blinker seg ut. Her snakker Roger og Mads om to sentrale brikker, nemlig TGS og PGS.

Norwegian & politikk

Du får også høre mer om hva Mads og Roger tror om den nye sjefen som har kommet på plass i Norwegian, selskapets finansielle problemer, og hva de tror om videre utvikling for selskapet.

Hør forrige episode av #pengepodden: Den globale børsuroen & kvartalstallene i USA

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Spotify

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer