Opp

Private Banking

Del:

For smarte millionærer

Vi opplever at mange ønsker og makter å forvalte pengene sine selv. Vi tror på styrken i kundene våre, og er overbevist om at du er best egnet til å ta hånd om investeringene dine selv. Sett deg selv i førersetet for investeringene og formuesforvaltningen din.

For å oppnå Private Banking-vilkår må du ha 2,5 millioner NOK innestående hos Nordnet.

Dersom du har en konto som oppfyller disse vikårene kan du også legge til familiens og selskapets kontoer. Tjenesten er tilrettelagt privatpersoner, aksjeselskaper, stiftelser og legater.

Private Banking på Nordnets måte

Du er i førersetet

Hjelp til det praktiske

Skattehjelp

Vil du bli Private Banking-kunde? 

Ring oss på 23 33 30 95, send en e-post til privatebanking@nordnet.no eller legg igjen informasjonen din under så kontakter vi deg. Vi møter deg gjerne i nærheten av der du bor.
Er du allerede kunde hos Nordnet?


Guttorm Edvardsen, Salgssjef Private Banking

"Med Private Banking ønsker vi å gi noe tilbake til våre beste kunder. Vil du bevare formuen din for fremtiden eller aktivt skape høy avkastning? Uansett hva du ønsker så får du svært gode vilkår, verktøy og støtte hos Nordnet. Sammen finner vi frem til behovene dine, og ser til at du har det du trenger for å forvalte formuen din på best mulig måte. Utgangspunktet vårt er enkelt. Det skal være billig å være rik."

Personlig service

Vi hjelper deg med det praktiske rundt investeringene dine

Direktenummer til meglerbord og kundeservice

Selv om du gjør mesteparten av handlene dine på nettet får du dedikert hjelp når du trenger det. Du når oss på et eget telefonnummer og e-postadresse som alltid prioriteres først.

Vi gir deg ingen konkrete investeringsanbefalinger, men dersom du ønsker det bidrar vi gjerne med opplæring i produktene våre og hvordan du setter sammen en fornuftig portefølje. Vi hjelper deg også med praktiske problemer eller andre spørsmål.

Private Banking Service når du på telefon 23 33 30 95 eller på e-post privatebanking@nordnet.no

Carl Frederic Malo er ansvarlig for Private Banking Service

Betingelsene dine

Hos oss gjør du det meste selv - derfor skal du sitte igjen med en større del av gevinstene

Vi tror på åpenhet og transparens og at kundene våre skal vite hva de betaler for. Hos oss har du ingen faste kontokostnader eller skjulte gebyr for rådgivning - du betaler kun for tjenestene du velger å bruke.

Som Private Banking-kunde handler du selvfølgelig til lav kurtasje både på nettsidene våre og på telefon med megler. Du får i tillegg handelsapplikasjonen WinTrade kostnadsfritt. Ønsker du belåning får du den laveste renten vår. Du kan også overføre til sparekontoen din i realtid når du ønsker å ta en pause fra markedet.

Les mer om Private Banking-prisene i prislistenlenke til et annet nettsted.

  • Kurtasje fra 0,035 % (min. 39 kroner)
  • Kurtasje via megler på telefon 0,1 %
  • Gratis handel i over 450 fond
  • Rente på shorthandel og verdipapirbelåning 4,69 %
  • 0,- i kontoavgift, innskudds- og administrasjonskostnad
  • 1,25 % rente på sparekonto

Skattehjelp

Hjelp med det administrative rundt investeringene dine

Skatterådgivning og selskapsadministrasjon

Planlegging rundt skatt og arv, administrasjon av investeringsselskaper og rapportering til myndighetene kan ta mye tid. Spesielt når man forvalter store verdier.

Gjennom samarbeidspartnerne våre får du gode priser på rådgivning om skatt og arv. Du kan også få hjelp med det meste rundt selskapsadministrasjon og rapportering til myndighetene. Under kan du lese mer om noen av samarbeidspartnerne våre.

Enklere selvangivelse

Investerer du som privatperson kan du velge Investeringskonto Zero. Kontoen gir deg samme skattefordeler som et investeringsselskap (AS) og har ingen faste kostnader. Samtidig gjør Nordnet skatterapporteringen for deg, så du kan konsentrere deg om å gjøre gode investeringer.

Les mer om samarbeidspartnerne våre

Investtech

Investtech baserer de tekniske analysene på avanserte matematiske algoritmer som identifiserer viktige elementer innen behavioural finance. Analysene er objektive, konsistente, enkle og forståelige. Algoritmene og de kvantitative resultatene kan gi deg flere muligheter til å sortere et bredt utvalg av aksjer, indekser, råvarer og valuta ut ifra ulike kriterier som forenkler og forbedrer det daglige arbeidet ditt.

Investtech.nolenke til et annet nettsted

Skattebetalerforeningen

Som Private Banking kunde hos Nordnet får du en hel times gratis skattejuridisk bistand per år (ved medlemskap), som blant annet kan være nyttig ved utfylling av selvangivelse, beholdningsoppgaver eller skattemessig planlegging. Du får også 100 kroner rabatt på medlemskap i Skattebetalerforeningen.

Skatt.nolenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Aksjeservice

Hos Aksjeservice får du tilgang til den beste kompetansen i Norge for selskaps- og aksjonærforhold. Løsningene fra Aksjeservice hjelper deg enkelt med å tilfredsstille myndighetenes strenge krav. Som Private Banking kunde får du 20 % rabatt på både oppstart og lisens.

Aksjeservice.nolenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.