Private Banking


Personlig service

De beste vilkårene

Tips og inspirasjon

 

Opp

Lave avgifter. Store formuer.

Du er viktig. Hos andre må du betale for det - hos oss får Private Banking-kundene våre de beste vilkårene. Frigjør formuen din fra unødvendige avgifter og få mer ut av dine egne penger. Det fortjener du.

For å oppnå Private Banking-vilkår må du ha minst 2,5 millioner NOK innestående hos Nordnet.

Dersom du har en konto som oppfyller disse vikårene kan du også legge til familiens og selskapets kontoer. Tjenesten er tilrettelagt privatpersoner, aksjeselskaper, stiftelser og legater.

Her finner du prislistene våre.

Eget service- og meglerteam

Lav kurtasje og lav lånerente

Unike tilbud

Eksklusive arrangement

Rask kursoppdatering

Meld din interesse eller ring oss på 23 33 30 95
Er du allerede kunde hos Nordnet?


Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine les her.

"Vil du bevare formuen din for fremtiden eller aktivt skape høy avkastning? Uansett hva du ønsker å gjøre får du svært gode vilkår, verktøy og støtte hos Nordnet."

- Carl Frederic Malo, Private Banking

Tilbud og rabatter

Som Private Banking-kunde hos oss får du tilgang til teknisk analyse, rådgivning om skatt og arv, selskapsadministrasjon og rapportering til myndinghetene via samarbeidspartnerne våre.

Investtech - 30-50 % rabatt på teknisk analyse

Som Private Banking-kunde får du 30 % rabatt på Investtechs Professional-abonnement, og 50 % rabatt på Institutional-abonnementet. Du kan spare fra 4795 til 15 000 kroner i året.

Tjenesten inkluderer også personlig support der du blant annet kan få hjelp til å bygge opp en strategi basert på den tekniske aksjeanalysen til Investtech.

Skattebetalerforeningen - hjelp med skatt

Du får 100 kroner i rabatt på medlemsskap hos Skattebetalerforeningen, og én time gratis skattejuridisk bistand i året. Personlig medlemsskap koster originalt 690 kroner per kalenderår, og bedrifsmedlemsskap koster 1990 kroner.

Medlemmer får tilsendt medlemsblad og tilgang til et lukket webområde med informasjon og skatteråd. Se alle medlemsfordelene herlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Aksjeservice - forenkler aksjonærhverdagen

Du får 20 % rabatt på oppstart og lisens hos Aksjeservice. Aksjeservice har spesialisert seg på oppgaver knyttet til administrasjon av aksjeselskap og aksjonærforhold. De kan hjelpe deg å tilfredsstille myndighetenes strenge krav.

EY - 20% på all rådgivning

Som Private Banking-kunde får du 20 % rabatt på all rådgivning fra EY.

EY er en ledende global leverandør innen revisjon, skatt avgift, forretningsjus, transaksjoner og rådgivning.

Svar på ofte stilte spørsmål:

Hvorfor skal jeg være Private Banking-kunde hos Nordnet?

Hos de fleste andre må du betale dyrt for millionene dine. Vi gjør tvert det motsatte og gir Private Banking-kundene de aller beste vilkårene - uten at det koster deg en krone.

Vi opplever at mange ønsker og makter å forvalte pengene sine selv. Vi tror på styrken i kundene våre, og er overbevist om at du er best egnet til å ta hånd om investeringene dine selv. Lav kurtasje og lånerente, personlig service med prioritet, eksklusive arrangement og massevis av inspirasjon er noe av det vi kan by på.

 

Koster det noe å være Private Banking-kunde?

Nei. Vi tar ikke betalt for vårt Private Banking-tilbud. For å få tilbudet må du ha 2,5 millioner NOK innestående hos oss.

Dersom du har en konto som oppfyller disse vikårene kan du også legge til familiens og selskapets kontoer. Tjenesten er tilrettelagt privatpersoner, aksjeselskaper, stiftelser og legater.

 

Hvilke vilkår gjelder for Private Banking?

Vi tror på åpenhet og transparens og at kundene våre skal vite hva de betaler for. Hos oss har du ingen faste kontokostnader eller skjulte gebyr for rådgivning - du betaler kun for tjenestene du velger å bruke.

Som Private Banking-kunde handler du selvfølgelig til lav kurtasje både på nettsidene våre og på telefon med megler. Du får i tillegg handelsapplikasjonen Infront Web Trader til rabattert pris. Ønsker du belåning får du den laveste renten vår. Du kan også overføre til sparekontoen din i realtid når du ønsker å ta en pause fra markedet.

  • Kurtasje fra 0,035 (min. 39 kroner)
  • Kurtasje via megler på telefon 0,1 %
  • Gratis handel i over 450 fond
  • Rente på shorthandel og verdipapirbelåning, 4,79% effektiv rente
  • 0,- i kontoavgift, innskudds- og administrasjonskostnad
  • 1,25 % rente på sparekonto, uavhengig av beløp

Her finner du prislisten for Private Banking.

 

Hvor stor formue må jeg ha for å bli Private Banking-kunde?

Vår Private Banking-tjeneste er for alle som har minst 2,5 millioner kroner i samlet kapital hos Nordnet. Inklusivt bedrifts- og pensjonskonto.

 

Får jeg tilgang til personlig service?

Selv om vi tilbyr smarte digitale løsninger som innebærer at vi kan holde kostnadene nede, skal du som Private Banking-kunde få tilgang til personlig service og hjelp når du trenger det. Du når oss på et eget telefonnummer og e-postadresse som alltid prioriteres først. 

Vi gir deg ingen konkrete investeringsanbefalinger, men dersom du ønsker det bidrar vi gjerne med opplæring i produktene våre og hvordan du setter sammen en fornuftig portefølje. Vi hjelper deg også med praktiske problemer eller andre spørsmål.

Private Banking Service når du på telefon 23 33 30 95 eller på e-post privatebanking@nordnet.no

Private Banking - for smarte millionærer

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.