Markedsinformasjon

Opp

Hold deg oppdatert

Vi gir deg tilgang til ferske nyheter og markedsinformasjon fra Oslo Børs i realtid.

Du kan også bestille kurs- og nyhetsalarmer som hjelper deg med å overvåke porteføljen din når du ikke sitter foran skjermen.

Realtidsinformasjon og varslinger

Oslo Børs i realtid gratis

Filtrer nyhetsstrømmen din

Varslinger på e-post og SMS

Realtidskurser

Alltid informasjon i realtid - selvfølgelig

Markedsinformasjon i realtid

Når du er logget inn på nordnet.no lastes den siste informasjonen fra de nordiske markedene hver gang du oppdaterer nettsiden. På de øvrige markedene får du snapshots i realtid når du klikker deg inn på en aksje.

Priser

I prislistenlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu får du oversikt over all kursinformasjon du kan bestille, og hvor mye det koster.

Bestill kursinformasjon

Du bestiller kursinformasjon under menypunktet Mine avtaler og abonnementlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu når du er logget inn på kontoen din.

Kurs- og nyhetsalarmer

Sett opp varsling på e-post og SMS

Bestill alarmer og rapporter

  • Kursalarm: finn aksjen du er interessert i og få en SMS eller e-post når aksjekursen stiger eller faller til et bestemt nivå.
  • Nyhetsalarm: sett opp varsling hvis et spesielt ord forekommer i en nyhet. Får varsel på SMS eller e-post.
  • Kontorapport: få kontoverdien din klokken 11:45 eller 17:45 hver dag på SMS.

Priser og bestilling

Varsling på e-post er gratis. Varsling på SMS koster 2 kroner per SMS.

Du setter opp ulike varslinger under menyfliken Mine alarmer og rapporterlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu når du er logget inn.

Webside ikon

Finansnyheter

Den siste informasjonen fra verdens markeder tilpasset interessene dine

Kontroller nyhetskanalene selv

I løpet av en vanlig børsdag kan du få opp mot 6 000 nyheter fra nyhetskildene dine på Nordnet. Derfor har vi gjort det enkelt å filtrere nyhetsstrømmen slik at du kan sile ut de viktigste nyhetene som handler om aksjene dine eller en aksjeliste du setter opp.

Priser og bestilling

De fleste av nyhetstjeneste våre er gratis. Du finner en oversikt over nyhetskildenelenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu du kan velge mellom i prislisten.

Du bestiller nyheter under menyfliken Mine avtaler og abonnementlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu når du er logget inn.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.