Handelstjenester

Opp

Handelsprogram for aksje- og fondskjøp

Hos oss får du tilgang til en rekke raske, stabile og brukervennlige applikasjoner som gjør det enklere å investere unasett hvem du er og hva du gjør akkurat nå.

Handel tilpasset deg

Apper til mobil og nettbrett

Raske, enkle og stabile tjenester

Trading-software

www.nordnet.no

Få oversikt over investeringene dine

Gratis og mest populær

Nordnet.no er ikke bare nettsiden vår, men også vår mest populære handelsside for kjøp av aksjer, fond og andre verdipapir. Her får du kontroll over investeringene og kontoene dine. Det er helt gratis å bruke nordnet.no, og du får tilgang til tjenester som Fondsrådgiveren, fonds- og ETF-torget og topplister for å finne investeringer som passer deg.

App for iPhone og
Android.

Følg markedet og invester via mobil eller nettbrett.

Med appen får du full oversikt over kontoene og investeringene dine. Her kan du enkelt handle både aksjer og fond, samt følge utviklingen på børsen i Norden, Tyskland og Nord-Amerika. I appen får du også praktisk oversikt over ordredybde, realtidskurser og relevante nyheter om det som interesserer deg. Her kan du lese mer om de siste oppdatereingene i appen.

Infront Web Trader

Et kraftig verktøy for analyse og handel direkte i nettleseren din

Riktig verktøy for den aktive investoren

Handelsterminalen Infront Web Trader kombinerer global markedsdata i realtid med nyheter, analyser og elektronisk trading i en moderne, enkel og brukervennlig forpakning. Infront Web Trader er verktøyet for den aktive investoren som stiller høye krav til effektiv og rask ordreutførelse samt avansert handelsfunksjonalitet.

Flere markeder og bedre handelsfunksjonalitet

Med Infront Web Trader kommer du enkelt i gang og får tilgang til strømmende realtidskurser på de nordiske markedene,Tyskland og USA. Her kan du handle både aksjer, ETFer og børsnoterte produkter. Bygg dine egne arbeidsområder, eller bruk de eksisterende arbeidsområdene.

For kun 99 kr i måneden får du:

Et webbasert program, ingen software nødvendig

Strømmende realtidskurser og nyheter

Teknisk og fundamental analyse

Historisk meglerstatistikk

Rask ordrelegging

Infront Web Trader er gratis for Active Trader og prismodellen VIP. Private Banking-kunder får 50 % rabatt på tjenesten.

Infront Active Trader

Samlet overblikk over markedet

De beste verktøyene for deg som er Active Trader

Handler du aktivt med aksjer er det viktig å ha de beste verktøyene. Infront Active Trader er høyt verdsatt både av selgere og meglere, og kan i stor grad skreddersys etter behovene dine.

Med Infront Active Trader får du realtidskurser for aksjer, renter, indekser, valutar og råvarer. Du kan handle på syv markeder, inklusive Norden, Tyskland, Canada og USA, i tillegg til avanserte handelsfunksjoner som shorting, stop-loss og click-trading.

Merk!

Gratis test i 14 dager fungerer dessverre ikke med en gratis e-postadresse som for eksempel hotmail eller gmail. Kontakt kundeservice på 23 33 30 23 hvis du trenger hjelp til å sette opp abonnementet ditt.

Oppdag mulighetene

  • Avanserte tekniske analyseverktøy for indeks, aksjer, renter, råvarer og valuta
  • Historiske og intradagsgrafer gir et fullstendig overblikk
  • Price-alerts og nyheter
  • Fundamentale analyser og prognoser for både aksjer og makroøkonomisk data
  • Nyheter fra alle ledende nyhetskilder

Priser

  • For alle privatkunder - 799 NOK/måned
  • Bedriftskunder - 1299 NOK/måned (inkl. mva)

Slik får du tilleggstjenester

Du legger til tjenester direkte via Infront under My profile. Der finner du også prislisten for tilleggstjenestene.

Her finner du en steg-for-steg guide.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.