Gå til hovedinnhold

Nordnets app.

Kjøp og selg det du vil. Hvor og når du vil.

Enkel og sikker innlogging, et brukervennlig grensesnitt og tilgang til tusenvis av verdipapirer og finansielle instrument.

Med Nordnets app får du tilgang til alle kontoene din og verdens aksjemarkeder. Søk, overvåk, kjøp og selg - hvor som helst, når som helst. Appen er tilgjengelig både for iOS og Android. Last ned appen fra App Store eller Google Play.

  • "Mine lister"
    Tilpass listene etter dine behov
  • Trygt og enkelt.
    Logg inn med BankID, Touch-ID, Face-ID eller brukernavn og passord.
  • Interaktive grafer.
    Sammenlig utviklingen din med relevante indekser.
eye icon
Graf svg
search icon

Følg utviklingen til porteføljen din.

Hvordan utvikler porteføljen din seg? Det er oftest det viktigste, og det første du ser i appen. Følg utviklingen over tid, og sammenlign med flere ulike indekser. Du kan klikke på de ulike verdipapirene for å se flere detaljer, som rating, risiko, handelsinformasjon og avgifter. Og utviklingen i verdipapiret, så klart.

Bild på app

Finn aksjer og fond, og legg de til i overvåkningslister.

Søk blant tusenvis av aksjer, ETFer og fond og klikk på det verdipapiret du vil se nærmere på. Her kan du følge kurs, sammenligne med ulike indekser, se nøkkeltall, nyheter og mye mer. Klikk på symbolet øverst i høyre hjørne for å legge til verdipapir i overvåkningslisten din. Du kan skape flere overvåkningslister for ulike tema eller type verdipapir.

App i kafemiljö

Legg kjøp- og slagsordre og følg ordreforløpet.

Inne på siden for hvert enkelt verdipapir kan du med noen få tastetrykk legge kjøp- og salgsordre. Du kan enkelt finne verdipapir gjennom søkefunksjonen. Under fliken Beholdning finner du dine kontoer og verdipair - her kan du selge eller kjøpe mer av en aksje eller fond. Under fliken Ordre finner du alle dine aktive ordre og historikk over tidligere transaksjoner.

app i telefon

Her laster du ned Nordnet-appen.

Følg med på investeringene og kontoene dine på mobilen eller nettbrettet. Skreddersy din egen nyhetsfeed og få varsler om dine kjøpsordrer og transaksjoner. Det koster ingenting å laste ned eller bruke appen.

Spørsmål og svar.

Du kan laste ned og bruke appen kostnadsfritt. Handelskostnaden følger Nordnets ordinære prisliste.

All data som utveksles mellom appen og våre system er kryptert. Du er like trygg på appen som på nordnet.no. Husk imidlertid å ikke gå fra telefonen uten å ha logget ut. Om du har vært inaktiv i 60 minutter logges du automatisk ut.

Om du ikke allerede har den gamle Nordnet appen kan du laste den ned nye til iPhone og Android. Har du allerede en tidligere versjon får du en varsling om oppdatering på enheten din. Eventuell gammel data følger med til den oppdaterte appen og du har mulighet til å føre over tidligere overvåkningslister.

Har du synspunkter eller forbedringsforslag på appen, mail oss gjerne på info@nordnet.se. Har du generelle spørsmål om appen eller trenger du hjelp, kontakt oss på kundeservice på 23 33 30 23.