Appen. Nå som natt og dag.


Med Nordnets app for iPhone og Android kan du handle aksjer, fond og ETFer, samt overvåke kontoen din uansett hvor du er. Du får mulighet til å følge de investeringene og instrumentene du ønsker å holde et ekstra øye på med brukervennlige overvåkningslister. I appen kan du se oppdatert informasjon om investeringene dine i realtid og status på kjøpsordrene dine.

nordnet app

Kjøp og selg det du vil, hvor du vil.

Følg med på investeringene og kontoene dine på mobilen eller nettbrettet. Skreddersy din egen nyhetsfeed og få varsler om dine kjøpsordrer og transaksjoner. Det koster ingenting å laste ned eller bruke appen.

De siste nyhetene.

Forbedret markedsoversikt.

Skreddersy overvårkingslister og tilpass de til dine egne behov.

Trygt og enkelt.

Logg inn med BankID, fingeravtrykk, Face-ID eller brukernavn og passord.

Interatktive grafer.

Sammenlign investeringene dine med relevante indekser over tid.

Spørsmål og svar.

Du kan laste ned og bruke appen kostnadsfritt. Handelskostnaden følger Nordnets ordinære prisliste.

All data som utveksles mellom appen og våre system er kryptert. Du er like trygg på appen som på nordnet.no. Husk imidlertid å ikke gå fra telefonen uten å ha logget ut. Om du har vært inaktiv i 60 minutter logges du automatisk ut.

Ja, appen er oppdatert. Det er gjennomført brukertester for å forstå hvilke funksjoner som er viktigst og hvordan brukerne ønsker å navigere. Basert på resultatene på denne har vi skapt et helt nytt brukergrensesnitt.

I tillegg til dette gjør vi kontinuerlige oppdateringer ut i fra synspunktene vi får og når ny funksjonalitet skal lanseres.

Om du ikke allerede har den gamle Nordnet appen kan du laste den ned nye til iPhone og Android. Har du allerede en tidligere versjon får du en varsling om oppdatering på enheten din. Eventuell gammel data følger med til den oppdaterte appen og du har mulighet til å føre over tidligere overvåkningslister.

Har du synspunkter eller forbedringsforslag på appen, mail oss gjerne på info@nordnet.se. Har du generelle spørsmål om appen eller trenger du hjelp, kontakt oss på kundeservice på 23 33 30 23.

Ønsker du å laste ned Nordnet-appen?