Gå til hovedinnhold

Velkommen
til Nordnet.

Nå er første steg unnagjort og du er snart i gang! Her finner du noen tips og
inspirasjon som skal hjelpe deg med å ta sparingen din til neste nivå.

Kom i gang nå.

Det kan være smart å komme i gang så raskt som mulig, så får du utnyttet velkomsttilbudene våre fullt ut. Overfør penger og samle verdipapirene dine i dag, så er du snart i gang.

  • Du får halv pris på våre fondsavgifter ut året.*

  • Handle aksjer fra 1 krone (0,035 %) med velkomsttilbudet.

  • Velg blant 1800 fond og ETFer.


Sett inn penger

*Årlig plattformavgift fra 0,045 % til 0,145 % ut året for nye kunder. Forvaltningsavgift kommer i tillegg.


Samle verdipapirene dine.

Du kan enkelt flytte fond og andre verdipapirer fra andre banker til Nordnet. Det er flere fordeler med dette:

  • Enklere skatterapportering.

  • Full oversikt over all sparing på ett sted.

  • Det kan redusere kostnadene dine.

Flytt verdipapirer

Få hjelp til å komme i gang.

Når det finnes tusenvis av fond og aksjer å velge blant kan det være vanskelig å vite hvor man skal begynne. En god start er å få hjelp til å sette opp månedlig sparing i fond.

Opplæring på Nordnet.no.

Vi har mange opplæringsvideoer tilgjengelig for deg som er ny på nordnet.no. Her får du mye viktig informasjon og oversikt over plattformen.

Lær mer om å investere.

Hvis du ønsker å lære mer om det grunnleggende i aksjemarkedet, hva en aksje eller et fond er, kan du lese mer om dette på børsskolen.

Aksjeskolen
Kunnskap og inspirasjon fra Finansavisen.

Kunnskap er makt. Det samme gjelder når du skal investere i aksjemarkedet. Finansavisens journalister jobber hver dag for å dekke selskaper, bransjer og dele analyser av aksjer. De har også produsert en serie for nybegynnere i aksjemarkedet, Aksjeskolen, som du kan se i sin helhet gjennom linken nedenfor.

Som Nordnet-kunde får du gode vilkår hos Finansavisen:

EPK_770x325.jpeg
Flytt jobb-pensjonen din til oss.

1. februar 2021 ble egen pensjonskonto lansert. Det betyr at du som jobber i privat sektor kan velge hvor og hvordan du vil forvalte pensjons­sparingen din. Dette gjelder både nåværende og tidligere oppspart pensjon fra arbeidsgiver.

Bedre oversikt og større valgfrihet er bare to av fordelene du får med den nye kontotypen. Vi legger til rette for at pensjonspengene dine skal kunne vokse mest mulig. Enten du ønsker å velge hva du skal investere i helt selv, eller vil benytte deg av vår alderstilpassede spareprofil, som gradvis reduserer aksjeandelen i porteføljen når du nærmer deg pensjonsalder.

Dette må du vite om risiko og avkastning.

Husk at historisk og simulert historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning. Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, verdipapirets risiko samt kostnader ved forvaltning.


Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Dersom du investerer i fond bør du før du investerer lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på instrumentsiden til fondet.