Gå til hovedinnhold

Velkommen

til Nordnet.

Nå er første steg unnagjort og du er snart i gang! Her finner du noen tips og inspirasjon som skal hjelpe deg med å ta sparingen din til neste nivå.

Velkommen

til Nordnet.

Nå er første steg unnagjort og du er snart i gang! Her finner du noen tips og inspirasjon som skal hjelpe deg med å ta sparingen din til neste nivå.

Lær mer om aksjemarkedet.

Opplæring på Nordnet.no.

Ekspertenes børsfavoritter for 2022.

Lær mer om aksjemarkedet.

Opplæring på nordnet.no.

Bygg din egen aksjeportefølje.

Kunnskap og inspirasjon fra Finansavisen.

Kunnskap er makt. Det samme gjelder når du skal investere i aksjemarkedet. Finansavisens journalister jobber hver dag for å dekke selskaper, bransjer og dele analyser av aksjer. De har også nylig publisert en serie for nybegynnere i aksjemarkedet - Aksjeskolen.

Som Nordnet-kunde får du gode vilkår hos Finansavisen:

→ 1 måned gratis abonnement som ny kundelenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

→ 25 % rabatt på årsabonnementlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

→ Se de første episodene av Aksjeskolen - Finansavisenlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Flytt jobb-pensjonen din til oss.

1. februar 2021 ble egen pensjonskonto lansert. Det betyr at du som jobber i privat sektor kan velge hvor og hvordan du vil forvalte pensjons­sparingen din. Dette gjelder både nåværende og tidligere oppspart pensjon fra arbeidsgiver.

Bedre oversikt og større valgfrihet er bare to av fordelene du får med den nye kontotypen. Vi legger til rette for at pensjonspengene dine skal kunne vokse mest mulig. Enten du ønsker å velge hva du skal investere i helt selv, eller vil benytte deg av vår alderstilpassede spareprofil, som gradvis reduserer aksjeandelen i porteføljen når du nærmer deg pensjonsalder.

Opprett egen pensjonskonto

→ Les mer om egen pensjonskonto

Dette må du vite om risiko og avkastning.

Husk at historisk og simulert historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning. Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, verdipapirets risiko samt kostnader ved forvaltning.

Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Dersom du investerer i fond bør du før du investerer lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på instrumentsiden til fondet.