Gå til hovedinnhold

Velkommen
til Nordnet.

Nå er første steg unnagjort og du er snart i gang! Her finner du tips og
inspirasjon som kan hjelpe deg med å ta sparingen din til neste nivå.

Vi hjelper deg i gang.Før du kan gjøre din første investering må du ha penger tilgjengelig på konto. Sett inn penger umiddelbart via Trustly eller gjør en ordinær bankoverføring fra din dagligbank.

Sett opp et fast månedlig trekk fra dagligbanken din med AvtaleGiro. Velg beløp, hvilken konto du vil spare på, trekkdato eller et engangsbeløp om ønskelig.

Du kan enkelt flytte fond og andre verdipapirer fra andre banker til Nordnet. Enklere skatterapportering, full oversikt over all sparing på ett sted og det kan redusere kostnadene.

Vi har samlet informasjon slik at du kan utvide din kunnskap innen sparing og investering. Uansett om du anser deg selv som en sparer, investor eller trader, vil du finne alt du trenger å vite.

Aksjehandel og investeringer.Nordnet tilbyr aksjehandel i et bredt utvalg markeder, slik at du kan spre investeringene dine over hele verden. Invester i aksjer fra alle nordiske land, Tyskland, England, USA og Canada.

Med verdipapirbelåning får du mer å investere for ved at du belåner porteføljen din, med aksjene og fondene dine som sikkerhet.

Shorting av aksjer betyr at du selger aksjer du ikke eier, for så å kjøpe de tilbake på et senere tidspunkt, forhåpentligvis til en lavere kurs. Du spekulerer helt enkelt i at aksjen er overpriset og at kursen vil falle.

Intradagskreditt gir en ekstra handelsramme én handelsdag av gangen – helt uten ekstra kostnader. Du får økt fleksibilitet og flere handelsmuligheter.

Fond og pensjon.Det kan være vanskelig å vite hvor man skal starte, og du trenger ikke være en ekspert for å bli med på verdiskapningen som skjer i verden. Å spare i fond kan gi deg god avkastning på sparepengene dine. Nordnet tilbyr Norges største utvalg av fond og ETFer, med over 800 fond og 1000 ETFer fra hele verden.

Med en månedlig spareavtale er du sikker på at du kommer i gang med sparingen din, samtidig som du slipper å gjøre noe hver måned. Rentes-rente effekten vil bidra til at den langsiktige sparingen din vokser gradvis. Velg fond selv, eller få hjelp til å velge. Du kan spare månedlig i alle fond og et utvalg av ETF-er på Nordnet.

Med egen pensjonskonto får du som jobber i privat sektor velge hvor du ønsker å ha pensjonssparingen din. Dette gjelder både nåværende og tidligere oppspart pensjon fra arbeidsgiver. Samler du pensjonen din hos Nordnet vil du få full kontroll over avkastning og kostnader.

Nordnets app.

Du kan enkelt logge inn på nordnet.no ved hjelp av mobilen. Last ned Nordnet-appen i dag!

Med Nordnet-appen får du raskt oversikt over porteføljen din, hvor enn du er. Lag dine egne skreddersydde overvåkningslister, se den siste utviklingen i markedet og kontroller statusen på kjøpsordrene dine. Du får også realtidskurser og kan oppdatere deg på de viktigste nyhetene.

Følg med på investeringene og kontoene dine på mobilen eller nettbrettet. Skreddersy din egen nyhetsfeed og få varsler om dine kjøpsordrer og transaksjoner. Det koster ingenting å laste ned eller bruke appen.

Google Play

mobilapp.png
Tutorial_Thumb3 (1).png

Opplæring på Nordnet.no

Vi vet at det er mye å sette seg inn i når man er ny på siden. Vi har derfor laget en rekke forklarende videoer hvor vi går gjennom mye av det du må kjenne til som kunde på plattformen vår.

Finner du ikke svar på det du lurer på i videoene kan det hende at spørsmålet ditt er besvart under ofte stilte spørsmål. Vi oppdaterer siden kontinuerlig med opplæringsmateriell.

Opplæring på nordnet.no

Dette må du vite om risiko og avkastning.

Husk at historisk og simulert historisk avkastning ikke er en garanti for fremtidig avkastning. Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, verdipapirets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Dersom du investerer i fond bør du før du investerer lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på instrumentsiden til fondet.