Skattebetalerforeningen.

Fordeler hos Skattebetalerforeningen.

Skattebetalerforeningen og Nordnet

Nordnet og Skattebetalerforeningen samarbeider, og det betyr at du får billigere medlemskap og alle fordelene medlemmer i Skattebetalerforeningen har tilgang til.

Dette må du gjøre for å få vilkårene:

1. Bli medlem her.

2. Velg Nordnet/ Nordnet bedriftskunde under «Er du medlem av en våre samarbeidspartnere?»

3. Da får du opp feltet Rabattkupong som har følgende koder:
Privat medlemskap: nordnet
Bedriftsmedlemskap: nordnetbedrift

4. Betal 599 kroner – så er du medlem

Fordeler for Nordnet-kunder

  • Billigere medlemskap.
  • Gratis bistand.
  • Kurs, bøker, tips og råd.

Om Skattebetalerforeningen.

Skattebetalerforeningen er en privat, partipolitisk nøytral og selvfinansiert forening. Foreningen har lang erfaring og har veiledet og hjulpet skattytere i over 60 år.

Skattebetalerforeningen har ca. 12 000 medlemmer - privatpersoner og bedrifter. Medlemmene bistås av åtte advokater og rådgivere som til sammen har svært bred kompetanse i skattespørsmål.

Fordeler som Nordnet-kunde:

Som kunde hos Nordnet får du 100 kroner i rabatt på medlemskap, og betaler kun 599 kroner per år. Følg stegene beskrevet over for å bli medlem. Bedriftsmedlemskap koster kr 2299 (Veil. kr 2499).

Halvtimes gratis skattejuridisk bistand per år, som kan blant annet kan være nyttig ved utfylling av selvangivelse, beholdningsoppgaver eller skattemessig planlegging. Foreningens jurister er tilgjengelige hver dag mellom kl. 12.00 til 15.00 på telefon: 22 97 97 10, og du kan selvsagt også nå foreningens jurister via mail: post@skatt.no.

Som medlem får du Skattebetalerforeningens medlemsblad tilsendt i posten. Skattebetaleren tar opp aktuelle saker og temaer om nye og gjeldende skatte- og avgiftsregler. Skattebetaleren belyser de praktiske konsekvensene av skatte- og avgiftsreglene og gir konkrete råd av betydning for privatpersoners og bedrifters økonomi. Bladet kommer i fem utgaver per år.

Tilgang til Skattebetalerforeningens lukkede medlemssider på internett. Her ligger det mye viktig informasjon, blant annet et fyldig arkiv, elektroniske utgaver av bøker og tidsskrifter og maler til flere brev til skatteetaten.

Alle medlemmer får tilsendt en oppdatert utgave av Skattefoldern en gang i året. Dette er en liten praktisk folder med oppdaterte utvalg av aktuelle skatte- og avgiftssatser.

Du får tilgang til elektronisk utgave av boken. Boken oppdateres hvert år og omhandler selvangivelsen post for post på en lettfattelig måte. Medlemmer av Skattebetalerforeningen kan også få boken tilsendt mot porto.

Skriftlig bistand til utredning av skattespørsmål og utarbeidelse av klager. Skattebetalerforeningen kan også føre skattesaker for domstolene. For dette avtales et honorar etter en fordelaktig timesats.

Du kan lese mer om Skattebetalerforeningens kurs på deres sider (www.skatt.no/kurs).

Gjelder Skattebetalerforeningens bøker og tidsskrifter.

Via denne avtalen kan Skattebetalerforeningen tilby sine medlemmer bensintilbud. 35 øre avslag per liter drivstoff, 20 % rabatt på hver bilvask og Master Card med kreditt og uten årsgebyr.

Gir deg gode betingelser på elektronisk kjørebok.

Gir deg gode betingelser innen bank og forsikring (se http://www.skatt.no/bli-medlem/sparebank1-oslo-akershus/ for mer info om fordelen).

Billigere hotell: Vi har inngått en hotellavtale med Nordic Choice Hotels som alle våre medlemmer kan benytte seg av.

Som medlem av Skattebetalerforeningen får du: 20 % rabatt på netto døgnpris på leiebil i Norge. Avtalen gjelder både person- og varebil. Vi fører de mest kjente merkene og modellene, noe som gir deg som sjåfør den beste kjøreopplevelsen.

Som medlem av Skattebetalerforeningen får du vår mest populære strømavtale enda billigere. Du får strømmen din til innkjøpspris og betaler kun 29 kroner i månedsbeløp.