Gå til hovedinnhold

#pengepodden – Veien videre for oljefondet med Tangen i sjefsstolen

I denne episoden av #pengepodden diskuterer Mads og Roger den mye omtalte ansettelsen av Nicolai Tangen. Det blir fokus på hvordan veien videre ser ut med Nicolai Tangen som sjef, hvilke grep han kommer til å ta for seg, og hvilke konsekvenser dette vil få.

Forvaltningsstrategi & politiske rolle

Roger går analytisk til verks og ser på hele ansettelsesprosessen fra start til slutt, ved hjelp av Buffett sine metoder. Her trekkes det frem faktorer som tillitt, egnethet, og integritet.

Videre diskuterer de hvordan de ser for seg at oljefondet kommer til å bli forvaltet fremover i lys av ansettelsen. Her diskuteres blant annet forvaltningsstrateg, eventuelle utskiftninger internt, og hvordan Nicolai Tangen kommer til å opptre politisk.

Sjekk ut forrige episode av #pengepodden: Inkassobransjen som investeringscase

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Spotify

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer