Gå til hovedinnhold

#pengepodden – Resultatsesongen på Oslo Børs & Lerøy i ukens aksje

Denne ukens episode av #pengepodden blir en kombinasjon av markedspuls og pod, og kan derfor også sees på Youtube-kanalen vår om du skulle ønske det.

Innledende i denne episoden tar Roger og Mads for seg status i markedet. Det blir selvfølgelig prat om covid 19-situasjonen og veien videre for markedet. Videre så tar de for seg de fem største selskapene på Oslo Børs, som nylig har kommet med tall. Avslutningsvis i dagens sending blir det fullt fokus på Lerøy i ukens aksje.

Status i markedet & kvartalstall

(fra 07:35) Store deler av dagens episode tar for seg status i markedet som følge av covid 19-situasjonen. De kommenterer de siste dagers børsfall, og hvordan urolighetene nå er tilbake i markedet etter en rekyl opp fra bunnen i mars. Mads og Roger tar for seg kvartalstallene til de fem største selskapene på oslo Børs: Equinor, Yara, DNB, Storebrand og Mowi. Flere av disse selskapene følger både Mads og Roger tett, og de har derfor en del interessante betraktninger omkring disse.

Lerøy i ukens aksje

(fra 01:20:18) I den avsluttende delen i episoden rettes fokus på Lerøy. Du får høre mer om hvordan selskapet driftes og hvordan de er rammet av Covid 19-situasjonen. Du får også høre hva Roger mener er selskapets edge, og hvilke muligheter de ser for seg i tiden som kommer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer