Gå til hovedinnhold

#pengepodden – Pizza Grandiosa & Korreksjoner

Mads og Roger tar for seg de utfordrende markedsforholdene i denne ukens episode av #pengepodden. Du får høre mer om hvilke selskaper som påvirkes mest av uroen, hvordan porteføljene til Mads og Roger har utviklet seg, samt hva man som investor burde foreta seg når markedet faller. Det blir også snakk om OPEC og deres reaksjoner på coronaviruset. Avslutningsvis prater de om FED sine rentekutt, og utviklingen videre for markedene.

Få også med deg denne ukens markedspuls.

Markedet generelt & korreksjoner

(fra 02:55) Mads og Roger tar for seg de utfordrende markedsforholdene som har preget markedet de foregående ukene. Det blir naturlig nok en del fokus på hvordan coronaviruset har senket markedene verden over. Hør hva Mads og Roger tror om veien videre.

OPEC sin reaksjon på coronaviruset

(fra 27:35) Du får høre mer om hva Mads og Roger tenker om OPEC sin situasjon, og hva som kommer til å skje der fremover (merk at episoden er spilt inn 04.03). Roger og Mads er enige om at oljeprisen og veksten i verdensøkonomi går hånd i hånd. Gitt at vi har en negativ utviklingen i verdensøkonomien så presser dette OPEC til å gjøre nødvendige kutt. Finn ut hva de tror er utfallet av dette for oljesektoren i tiden som kommer.

Den amerikanske sentralbankens grep

(fra 39:14) Mads er overasket over at FED kutter renten utenfor de offisielle møtene som er satt. Roger på sin side mener at rentekuttet allerede lå i korta i rentemarkedets utvikling. Hør mer om hva de tror rentekuttet betyr for videre utvikling i markedet.

Hør forrige episode av #pengepodden: Odin Eiendom – Hvordan skape gull av murstein?

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Spotify

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer