Gå til hovedinnhold

#pengepodden – Paul Harper om børsåret 2021

Investeringsøkonom, Mads Johannesen, har fått med seg aksjestrategi i DNB Markets, Paul Harper, over Skype. Sammen tar de en gjennomgang av børsåret 2020. Det blir blant annet fokus på hvordan råvarer og oljeprisen har utviklet seg gjennom året. Avslutningsvis i episoden deler de sine tanker på hva vi har i vente det kommende børsåret.

Lytt til episoden.

I oppsummeringen av børsåret vi har lagt bak oss er det selvfølgelig naturlig å fokusere på innvirkningen COVID-19 har hatt på markedene verden over. Mads innleder med å rose Paul for sine spådommer / forventninger til børsåret 2020 som han delte med oss i fjorårets episode. Der trakk han blant annet frem noen defensive selskaper, som har vist seg å være solide investeringer i 2020. Mads og Paul tar også for seg de ulike sektorene på Oslo Børs. De ser nærmere på flere sykliske selskaper, deriblant sjømat-aksjer. Til slutt i episoden blir det snakk om børsfavoritter for 2021. Her trekker Paul blant annet frem Aker, Nordic Semiconductor og Norsk Hydro som noen av de selskapene de har mest tro på for året. Hør hans begrunnelse i podden, og se hele listen med andre økonomer og forvalteres børsfavoritter for 2021 her.

Merk at episoden ble spilt inn 17. desemner.

Vi ønsker alle #pengepodden-lyttere riktig god jul! 🙂

Sjekk ut forrige episode av #pengepodden: Slik har ekspertenes porteføljer utviklet seg i 2020

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Spotify

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer