Gå til hovedinnhold

#pengepodden – episode 73 – På tide å investere i olje og oljeservice?

Vi er tilbake med en ny episode av #pengepodden, og hovedtema denne gangen er olje og oljeservice. Er tiden inne for å investere i denne typen aksjer igjen? Anders og Tom snakker også om statsbudsjettet, forventningene til markedet fremover, rapporteringssesongen og sparing til barn.

 

Forslag til ny kontotype i statsbudsjettet

(Fra 1:29) Programlederne snakker om hva som er relevant for Nordnet-kundene og finans- og banknæringen i statsbudsjettet. Hør mer om forslaget om den nye kontotypen for sparing i aksjer og aksjefond.

 

Forventingene til markedet fremover

(Fra 10:07) Det bruser i olje og oljeservice, samtidig som vi er inne i utrygt farvann i rentemarkedet. Anders og Tom snakker om hva som kan tale for en videre oppgang, og hvilke fallgruver vi kan møte i tiden fremover.

Vil du vite hva Anders og Tom investerer i selv, kan du se porteføljene deres på Shareville under AndersNordnet og TomNordnet.

 

Rapporteringssesongen er i gang

(Fra 17:55) Tallene for tredje kvartal har begynt å komme inn, men hvordan er egentlig forventningene til sesongen? Hør mer snakk om blant annet Bank of America, Alcoa, Nordic Semiconductor og Deutsche Bank.

 

Olje og oljeservice

(Fra 26:20) Er tiden inne for å begynne å laste opp i olje og oljeservice igjen?

 

Sparing til kidsa

(Fra 45:05) Vi svarer på to spørsmål fra lytterne som har planer om å spare til barna sine. Her blir det snakk om kontotype, tidshorisont og hvilke produkter som kan egne seg. Hvis du vil vite mer om temaet kan du også se dette opptaket fra et nylig nettmøte om sparing til barn.

 

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer