Gå til hovedinnhold

#pengepodden – Møt den nye Nordnet-sjefen, Mari Rindal Øyen!

I denne episoden av #pengepodden har Bjørn Erik besøk i studio av Mari Rindal Øyen, ny leder i Nordnet Norge. Hun forteller om sin bakgrunn, hvorfor hun valgte Nordnet og hennes ambisjoner for Nordnet videre.

Mari er vokst opp på gård i Øyer, for mange bedre kjent som Hafjell. Hun er utdannet siviløkonom fra NHH. Etter studiene begynte hun som konserntrainee i Storebrand, hvor hun har hatt ulike lederstillinger i til sammen 17 år. Hun beskriver seg selv som positiv, trygg ambisiøs og sosial.

Hvorfor valgte du Nordnet, spør Bjørn Erik. – Den mest spennende lederjobben i norsk finans. At Nordnet er teknologidrevet, kunde- og vekstorientert, samt et nordisk selskap oppsummerer Mari.

På hvilken måte vil Nordnet-kundene merke at det har kommet en ny sjef, spør Bjørn Erik.Mari svarer at Nordnet skal fortsette å være best på aksjehandel. Dette er vårt DNA og vi vil alltid jobbe for å demokratisere sparing og investering, samt bygge den beste plattformen for sparing og investering. Samtidig mener vi at denne plattformen er så god at vi ønsker å nå ut til enda flere, spesielt innenfor fond og pensjon. Så her vil nok kundene merke at vi satser mer.

Maris pengemaskin

(fra 25:38) Forrige helg var Mari intervjuet i Finansavisen under tittelen «Nordnet-sjef Mari Rindal Øyen forklarer hvordan du kan bygge din egen pengemaskin». Hun oppsummerer oppskriften slik:

  • Ha en globalt indeksfond i bunn
  • Krydre med noen sektorfond eller noe fond der du har tro på investeringsstrategien
  • Suppler med et fåtall enkeltaksjer der du har tro på selskapet og følger med
  • Månedlig sparing i aksjefond – og øk sparebeløpet i takt med lønnsveksten

Oppskriften over er omtrent den hun følger for sin private sparing også.

Du får videre høre om Maris beste og dårligste investering.

På slutten diskuteres Nordnets nye gearede globale indeksfond, Nordnet Global Indeks 125 – og hvor Mari tror Nordnet er om fem år.

Abonner via RSS

Abonner via Acast

Abonner via iTunes

Spotify

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer