Gå til hovedinnhold

#pengepodden investor – Markedsuro og Tom sin trading-strategi

Dette blir en litt annerledes pod-episode. Tom skal forlate Nordnet, og spiller inn sin siste #pengepodden. Det er en vemodig avslutning, og Anders ønsker å skvise det siste han kan av informasjon ut av Tom i denne episoden. Innledningsvis får du høre en del om den økende uroligheten som har preget markedet den siste tiden. Du får også høre litt om hvordan Tom sin nye hverdag kommer til å se ut, og ikke minst hvordan han legger opp sin investeringsstrategi for tiden som kommer.

Fallende lakse- og oljepris

Anders og Tom gir deg en solid oppdatering på hva som har rørt seg i markedet den siste uken. Italiensk valg-uro, fallende oljepris, fallende laksepriser og handelskrig er de viktigste tingene som blir diskutert. Tom har et klart syn på om han mener uroen er forbigående eller kommer til å prege markedet i lang tid fremover. Du får høre alle hans synspunkter og argumenter i denne #pengepodden-episoden.

Tom skal begynne som trader igjen

(fra 23:40) Tom skal tilbake til sin gamle hverdag som investor på heltid, og Anders lurer på hva slags strategi som legges til grunn. Tom har blitt eldre og klokere, og har lagt seg opp et system som skal prøve å bukte med impulsiviteten hans, og ikke minst holde kontroll på risikoen. Du får også høre mer om Tom sin verste opplevelse som trader, og hans viktigeste lærdom fra det.

Les Tom sitt siste innlegg: Takk for meg!

Lytterspørsmål om Axactor

(fra 45:13) En lytter lurer på hva som skjer i Axactor om dagen. Du får høre hva Tom mener om Axactors situasjon og utvikling i Axactor-aksjen. Han påpeker at det er vanskelig å se hva som er grunnen til at aksjen ikke har noe særlig moment om dagen. Han trekker også frem B2 Holding (B2H) som leverte rekordresultat, men aksjen er fremdeles ned.

Hør forrige episode av #pengepodden investor: Torbjørn Kjus tror oljeprisen kan gå i 100 USD

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer