Gå til hovedinnhold

#pengepodden LIVE – Paneldebatt med Peter Hermanrud, Robert Næss og Roger Berntsen

Dette lydsporet er hentet fra #pengepodden LIVE, som fant sted på Oslo Event Hub 4. mai 2023. Her kan du høre andre del, som består av en paneldebatt med Robert Næss, Peter Hermanrud og Roger Berntsen. Bjørn Erik Sættem er ordstyrer.

Første del, som var en samtale med Peter Hermanrud og Robert Næss henholdsvis, ble gitt ut som forrige ukes episode av #pengepodden. Hele live-sendingen kan ses som opptak på Nordnet sin YouTube-kanal.

I første del av paneldebatten får vi høre om hvilket forhold Robert og Peter har til media og journalister, etter flere tiår i medienes søkelys.

Shorting av aksjer diskuteres videre. Peter har shortet flerer aksjer, med varierende hell. Robert er en «long only» investor. Savner du noen ganger å kunne shorte? Spør Bjørn Erik. Roger viser til Spetalen, som har uttalt at alle aksjer til slutt vil gå i 0, men Roger vil likevel ikke shorte noen selskaper.

Deres forhold til risiko og gjeld debatteres også.

Favorittaksjer og markedssyn

(fra 32:57) Robert og Peter deler sitt markedssyn. De er forsiktige optimister. Peter er noe pessimistisk på kort sikt. Hør hvorfor.

Roberts favorittaksjer er Wilhelmsen Holding og Olav Thon Eiendomsselskap. En global favorittaksje er Adobe.

Peters favorittaksjer er elektronikkprodusenten Kitron og shippingselskapet Wallenius Wilhelmsen. Hør deres argumenter.

Abonner via RSS

Abonner via Acast

Abonner via iTunes

Spotify

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer