Gå til hovedinnhold

#pengepodden – episode 69 – Skal du kjøpe aksjer på all-time-high?

Hvor bra er det at en børs er i all-time-high?

Flere lyttere lurer på om det lønner seg å kjøpe aksjer når en børs når all-time-high. Det er et godt spørsmål, og hovedtema i denne episoden av #pengepodden med Anders Skar og Tom Hauglund. Denne uken har både USA, Japan og Norge hatt rentemøte, og som vanlig har spenningen vært høy rundt avgjørelsene til sentralbankene. Men hvilken rolle spiller egentlig sentralbankene og eventuelle endringer av renta?

Det går alltid lengre enn du tror

(Fra 12:45) Hvordan skal du forholde deg til en børs som er på all-time-high? Anders og Tom ser på prising historisk sett og om det har lønt seg å investere på topp.

Indikatorer du kan se på

(Fra 19:20) Hør mer om fordelene og ulempene ved å se på indikatorer som P/E, pris/bok og BNP når du skal prøve å time markedet.

ETFer og skjermingsfradrag

(Fra 46:22) Vi har fått spørsmål om litt mer spissede og bransjespesifikke ETFer, og om hva pengepodden-gutta mener om fondene fra PureFunds. Du får også høre mer om hvordan skjermingsfradrag fungerer og beregnes.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer